Welski Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Wypadaloby zamontować do Łupinki zapasowy, no do 5 km,wysokosc rufy 70 cm.Czy są silniki o dł,stopy 25 cali,taki bylby najwygodniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Z tego co mnie wiadomo w małych silnikach są L a XL tylko w silnikach o b,dużej mocy.Ja jako zapasowego używam tegohttp://silniki-zaburtowe.pl/yamaha-9-9km-model-f9-9-fel/dł.pawęży 508 mm. jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yacaré Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Do silniczkow awaryjnych sa specjalne paweze ruchome w pionie, pozwalajace w razie potrzeby oposcic silnik na odpowiednia glebokosc. Koszt: Ok. 100 €.Z tego co wiem, stopy wystepuja w 3 rozmiarach:S (short) = NORMALL (long) orazUL (ultra long) specjalnie jako silniki pomocnicze do yachtow o wysokich kadlubach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Dokladnie. Zamiast kombinowac jakies nietypowe silniki warto sie rozejrzec za pantografem.Taki do silnika rzedu 5KM nie bedzie zbyt ekspensywny. Sa takie, ktore umozliwiaja 2 stopniowa regulacje ustawienia a dodawszy do tego moznosc regulacji instalacji tego do rufy...daje szerokie pole do popisu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Welski
Wypadaloby zamontować do Łupinki zapasowy, no do 5 km,wysokosc rufy 70 cm.
Czy są silniki o dł,stopy 25 cali,taki bylby najwygodniejszy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi