Tomy Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 3jka kamatsu hyper strong. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Kubo, a ile tego potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 200/300 szt.,pewnie w hurcie 1000 kosztuje znacznie mniej niż konfekcjonowanych 100 więc w takim przypadku kupił bym tałzena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ja kupiłem w Perfekcie kółeczka 2mm, srebrne i są nierdzewne. Fakt, już używam ich od ponad pięciu sezonów i ani jedno nie zardzewiało, nie wiem jakiej jakości są obecnie sprzedawane, bo już od kilku lat nie kupowałem. Prawdą jest ,że cholernie ciężko się je zakłada ale poradziłem sobie z tym problemem przerabiając jakieś stare radzieckie, cienkie szczypce, stal w nich dobra i bije na głowę nawet dzisiejsze pilniki. Kółeczka są niewiarygodnie mocne, ale to raczej zaleta małej średnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Odnośnie kółek z Predatora. Jakość bdb ale wymiary trochę z kosmosu. Najmniejsze ma wewn. 2,48 a zewn. 3,48. Powtarzam,jakościowo ok ale wymiar,nie. Stanmar wymiary ma bdb. czyli wew. 2,0mm a zewn 3,0mm lecz jakość,długość zwoju pozostawia wiele do życzenia.Uwierzcie,że rozmiar,w tym wypadku ok. 0,5mm ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jestem po testach szczypiec Trabucco Rapture i mogę jak najbardziej polecić, szczypce są odpowiednio ostre na końcach, bez problemu montowałem nimi kółeczka o średnicy 1,6 mm i dało by się jeszcze nieco mniejsze. Powierzchnia wewnętrzna szczypiec jest żebrowana co ułatwia odchylanie cienkiego drutu, szczęki schodzą się wzorowo. System rozwierania oparty jest na sprężystych płaskownikach zamocowanych w okładzinie rączek (nie wiem na ile będzie to trwałe ale na razie wymieniłem ze 100 kotwic i jest OK). Stal z które wykonano szczypce jest dość twarda nie ulega uszkodzeniu podczas zgniatania drutu kółeczek. Szczypce posiadają ostrza do cięcia drutu, ciąłem nimi drut chromoniklowy i dental oba się dało ale dental pozostawiał już ślady na ostrzach (co jest normalnej w tej klasie cenowej). Najmniejsze kółeczka z Predatora mają wielkość Perfectów a jakość jest bardzo dobra i do większości moich potrzeb będą OK, natomiast cały czas szukam mniejszych kółeczek. Zapytam jeszcze u źródła bo wydaje mi się, że dało by się zamówić mniejsze kółeczka u producenta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Kostal, najlepiej przeginane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi