fasolus Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam. Ostatnio w szafie znalazłem tytułowy kołowrotek, w którym niesprawna jest rolka prowadząca żyłkę (nie kręci się pod naporem żyłki). Szkoda bo reszta jest sprawna. Rolka jest nasmarowana także ta przyczyna odpada. Podejrzewam, że brakuje jakiejś podkładki. Czy jest tu ktoś kto byłby w stanie dorobić taką rolkę lub zastąpić ją jakimś lepszym zamiennikiem? Z góry dziękuję za pomoc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Napisz do serwisu Mikado, są bardzo chętni do pomocy. Może mają nową rolkę do tego kołowrotka, w wersji z łożyskiem a nie tulejką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Napisz do serwisu Mikado, są bardzo chętni do pomocy. Może mają nową rolkę do tego kołowrotka, w wersji z łożyskiem a nie tulejką. Możesz mi podać kontakt do nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Napisz do serwisu Mikado, są bardzo chętni do pomocy. Może mają nową rolkę do tego kołowrotka, w wersji z łożyskiem a nie tulejką. Już mam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi