MckenziQQ Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Witam zacząłem ostatnio trochę strugać ,chciałbym w tym temacie wrzucać zdjecia zrobionych woblerów. Co jakiś czas bede wrzucał fotki moich wypocin Edytowane 16 Marca 2016 przez LK_FISHING 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Piękne wobki,z niecierpliwością czekam na więcej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Głownie robię boleniówki , bo tą rybę najcześciej łowie niedługo bedą kombinacje z kolorami dziękuweczka Edytowane 16 Marca 2016 przez LK_FISHING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 fajne kolorki tych kleniowych ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Dobra robota. A skoro tu już jesteś, rychło będzie jeszcze lepsza Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wcale nie takie "wypociny",bardzo ładne wobki ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Wobki pierwszy sort ☺, kleniowki ile gr ? Edytowane 17 Marca 2016 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Super wobki. Myślę, że długo w tym siedzisz, bo robota przednia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Właśnie nie siedzę w tym długo rok temu zaczołem , ale średnio mi szło odstawiłem na sezon i w zimie znowu zaczolem tylko z trochę większa wiedza dzieki wszystkim jestem mile zaskoczony woblery kleniowe maja około 2 gramy lekko tonące o agresywnej pracy schodzące tak mniej więcej do 50 cm zrobione specjalnie na wislok pod jazia i klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A dzisiaj takie na jazia skończyłem i jeden bez sterowiec na bolenie, jutro ustawka, może coś nagram 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam druga seria boleniowek powstała już z naklejanymi oczkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Wrzucam jeszcze jeden filmik z testów z majówki pierwszy boleń na tego woblera 2.05.2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 skąd masz oczka w tych najnowszych woblerkach oczywiście na bolka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Oj Panie kochany jest tego na alledrogo od ciula i ciut ciut. Super boleniówki lubię takie naturalne malowanie No i jazióweczki też gicior! Edytowane 25 Lipca 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Znowu świetna robota i co najważniejsze -ŁOWIĄ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Dzieki panowie oczka na Allegro kupiłem boleniowki z tymi oczami wyglądają bardziej naturalnie w zimie mam zamiar zrobić jakieś woblery sandaczowe i Kleniowe oraz boleniowki na przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 A to ze jest a alledrogo to wiem tylko te sa takie ładniejsze jakieś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Na swojego woblera cieszy podwójnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witaj mam dwa pytania Co to za kręciołka masz kolego na tych filmikach ? Jak Ci się łowi rzucając lewą ręka a następnie przekładając w prawą ? Przyznam, że sam tak łowiłem/łowię i w tym sezonie postanowiłem się przestawić ale jakoś ciężko mi to idzie ps. bolki eleganckie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witaj mam dwa pytania Co to za kręciołka masz kolego na tych filmikach ? Wygląda jak stradic 3000 FC lub fj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 stradic 2500fc tak mi sie wydaje,wobki super no i co najważniejsze łowią jak widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam he he to widzę że nie jestem sam nie wiem czemu tak rzucam jakoś tak sie nauczyłem i zostało a przestawić sie Cieżko poza tym w sumie nic mi to nie przeszkadza w łowieniu a kołowrotek Shimano Stradic 3000 Japan pozdrawiam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 3000SFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Mi też nigdy nie przeszkadzało dopóki nie zacząłem jeździć na pstrągowate. A konieczność wykonywania precyzyjnych rzutów w ekwilibrystycznych pozycjach okoniowo/pstrągowym króciakiem tak mi się spodobała, że postanowiłem się przestawić...no i się przestawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi