MckenziQQ Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pasuje odświerzyć temat dorzucam kilka nowych zdjęć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 I kolejne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Hej a nie chciałbyś odsprzedać tego sfc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Nie sprzedaje go jak go zatre to wymieniam bebechy na nowe zajebisty kołowrotek na olx są dwa do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Lucjan, nie obijasz się Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Lucjan, nie obijasz się Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu TapatalkaCoś tam działam ale czasu mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Coś się dzieje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 nowy kolor na sezon 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Bardzo ciekawe, na pewno będą dawać radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Możesz napisać coś więcej o boleniowych: długość,waga,praca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Wobki przeznaczone do łowienia w expresie chociaż dały kilka ryb tej wiosny z prowadzenia średnim tempem wobki wykonane z balsy ,stelarz przez całego woblera, długość około 6,5 cm , a waga od 8-10 gr pisze około bo nie są identyczne w 100% względem siebie oklejone folią aluminiowa , świetnie się sprawdzają na średnich rzekach jak i na Sanie i Wiśle praca widoczna przy szybkim ściąganiu w opadzie lusterkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Dają radę także na wodzie stojacej jak żwirownie i zaporówki więcej można zobaczyć na moim kanale YouTube 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Pomału wdrażam nowy cięższy i większy (13,5g) model stworzony z myślą o wiślanych przykosach fajna drobna praca w opadzie lusterko i najważniejsze stawia bardzo mały opór w nurcie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Siema tak jakoś się nauczyłem jako dziecko i jakoś nie mogę tego zmienić ????kołowrotek to Shimano Stradic 3000 SFC made in Japan z wysokim przełożeniem bardzo fajny na bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Coś tam się zrobiło od wiosny sterówki bezsterowki i cykady boleniowe 8 cm długości wykonane z Balsy i oklejone Folią Alu o gramaturze 13-15 gram ???????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 13 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Witam chciałem troszkę odswierzyć temat ostatnio sporo czasu poświęciłem robieniu cykad boleniowych to się troszkę pochwalę . Cykady mają 7,5 cm długości i 16 gram wagi fajnie lecą . Mają drobną pracę myślę że skuszą niejednego bolenia ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 25 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Siemanko nowe Cykady w fajnych kolorach 7,5 cm 15-16 g fajnie lecą drobna praca przy expresie niekontrolowanie uciskają na prawo i lewo ✌️???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi