ferrox Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Chyba że gumową część była by wymienialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Wracam po długiej przerwie .pracuje teraz nad wobkiem boleniowym .ma 8,5 cm i waga będzie się wachala między 13 a 15 gr czyli będzie wolno tonacy .muszę jeszcze pracować nad umieszczeniem obciążenia .pierwsze efekty już w wkrótce wam pokaże .pierwsze 2 osoby które napiszą do mnie dostaną kilka sztuk do przetestowaniaTak się skończyła chwila nie uwagi gdy docinalem ołów .3 rany cięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Pierwsze sztuki już się susza i czekają do wysyłki .boleniowka ma 15 gr i 8,5 cm wystarczy jeszcze popracować nad malowaniem i gitara. A przy okazji dałem 2 bobaski jaziowo kleniowe w nieco poprawionym malowaniu 2,5 cm i 2 g.teraz tylko czekac aż.wszystko wyshnie i czekac na wyniki . Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 I jeszcze taki pstrag 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Fajne te maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dzięki.brakuje im jeszcze charakteru, ale wszystko idzie w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dzięki.brakuje im jeszcze charakteru, ale wszystko idzie w dobrym kierunkuJak pójdzie wszystko do przodu to wtedy będzie dobry sort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Dawno nic nie pokazywałem więc najwyższa pora.sezon już trwa w najlepsze i szczupaki gryza i gryza .więc zrobiłem jerka na jesienne mamuchy, jerk ma 12 centów i 48-50 gram jest wolno tonacy.jeden jest w trakcie testów i wuciagna 6 pajkow w przedziale 60-80 cm.niestety nie dostałem żadnych zdjęć z nimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ten z prawej strony ciekawy bandyta. Lusterkują w opadzie.Jakby dodać paseczki okoniowe, mogło by być ciekawie. Dobrze Mi się sprawdzają jerki w kolorze okonia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ten z prawej był dziś zwodowany i wyciągnął 60. Muszę sobie zrobić następnego bo zerwał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 To przeczucia Mnie nie myliły że będzie dobrym bandytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dzisiejszy krutki wypaddzik zakończył się 3 rybami. z czego 2 moje 79,57 .wzięły na tego samego jerka w kolorze okonia (swierzutkiego z suszarki)A znajomy 76 na trouta z tego samego sortuNiema to jak przymrozek z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Wspomniane wcześniej jerki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jest i nowy kolrek Oczy aż bolą jak się na niego patrzyZ tej racji ze robie zdjęcia telefonem i nie umiem ich robić to wyglądają nudno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Ostatnio myślałem o kolorkach i doszedłem do wniosku, że nie mam papugi w pudełku.Papurzka w amazońskim klimacie. Łowiliście kiedyś na papuge ? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez patryk123 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mam slidera w kolorze czerwono/seledynowo/czarnym ,na wiosnę szczupaki ładują w niego aż miło. Kolega pływający z Mną na łódce ,jak go założyłem zapytał "co chcesz na to złowić " już po kilku braniach pytał czy są jeszcze w sklepie.Twoje pewnie też połowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Większość już połowila i mają całkiem niezle wyniki .co do tego to ma jeszcze trochę czasu zanim szczupaki się z nim rozprawią. Pozdro.patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ostatnio myślałem o kolorkach i doszedłem do wniosku, że nie mam papugi w pudełku.Papurzka w amazońskim klimacie. Łowiliście kiedyś na papuge ? Jakbym widział Piranie, haha PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wczoraj dwa razy sprawdzałem tytuł wątku jak zobaczyłem piranie, myślałem, że znowu wszedłem w Melkowy kolorki super. U mnie podobne zestawienie barw sprawdza się na pstrągach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jakbym widział Piranie, haha PozdrMNie ukrywam gdy projektowałem kształt to trochę się wzorowałem na pirani. Pozdro.P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Nowe kolorki???????? Pozdro. P Edytowane 16 Września 2017 przez patryk123 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiak cast Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Czy tylko mi się wydaje że ten profil jest łudząco podobny do profilu Melka ? Nawet piszesz posty jak on etap malowania ,rzezbienia ehh. Ostatnio właśnie przeczytalem od dechy do dechy jego profil i jakoś tak to wszystko bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Podobne ale inne Poczytaj jeszcze i dowiesz się na czym są wzorowane Melka przynęty . To nie kopia więc w czym problem ? Melek jest mistrzem w swojej dziedzinie i tego typu uwagi należą do niego jeśli już. Słowa uznania z mojej strony dla ciebie Patryku za udane i łowne przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Trzeba coś pokazać nowego????Jeśli ktoś byłby zainteresowany to wrzucam je na na giełdęhttp://jerkbait.pl/topic/110297-jerki/ Edytowane 19 Maja 2018 przez patryk123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam wszystkich po długiej przerwie. Nowy sezon są i nowe kolorki i coś zupełnie nowego. ????Hybrid trout????Nie jest jeszcze dopracowany bo powstał bardzo spontanicznie i bez przemyśleń technicznych i estetycznych????????W skrócie o nim 25cm oraz 65 gram Jeśli znajdzie się ktoś kto jest w stanie to przetestować oddaje to w jego ręce ????????????i może dorzucę coś jeszcze ???? Połamania w nadchodzącym sezonie!!!!????????Pozdro.Patryk ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi