MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Chętnie sprawdzę ,lubię takie gabaryty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 No i się spóźniłem na testera cholercia ????Ale w razie co chętny jestem ???? a szczupaki z bajorek jeszcze bardziej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 zadowolone będą napewno Ale do momentu aż nie zaboli i będzie konieczna wizyta u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Patryk fajny gość i na testy conieco dał.Jestem na świeżo po pierwszym użytkowaniu smukłego jerka którego malowanie określiłbym jako "palia" - jest na zdjęciu kilka postów wyżej.Zacznę od wykonania - pierwsza liga. Co prawda kolorystyka zupełnie nie pod moje preferencje, ale wygląd, szczegóły i jakość rewelacja. Praca, czyli to co najważniejsze. Pierwsze rzuty i małe rozczarowanie, kołek. Ale przypomniałem sobie jak z początku "kołkami" były dla mnie michałowe Trapery póki nie zamieniłem podszarpywania na podciąganie. Zmiana techniki prowadzenia i jerk ożył. Fajnie chodzi bokami, w opadzie lusterko. Ogólnie rzecz biorąc fajna przynęta o sporych możliwościach animacji. Na wodę na której łowiłem nieco zbyt ciężka, więc nie upierałem się przy jej stosowaniu i ryby nie wyjęła, ale coś czuję, że niebawem się to zmieni ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nowe kolorki???????? Pozdro. PTego wyżej dostałem do testów.Mimo łowienia na wodzie, gdzie nawet zielsko siatami wygrabione więc ryb zwyczajnie nie ma więc i nie biorą.Nie zmienia to jednak w żaden sposób opinii.Zacznę od drobnego mankamentu - tylne oczko nieco krzywe. Nie sądzę by miało to jakikolwiek odczuwalny wpływ na cokolwiek, ale obiecałem uczciwie podejść do tematu.Malowanie pierwsza klasa.Praca... no tu nie wiem jak zacząć. Przy jednostajnym prowadzeniu - znam osoby łowiące tylko tak i to skutecznie - stosunkowo anemiczny, lekkie wychylenia na boczki z kreśleniem długiego i wąskiego "S". Przy klasycznym jerkowaniu - NAJFAJNIEJSZY glider jakiego mam, a mam sporo. Mega szerokie ślizgi, odjazdy, które trudno mi określić inaczej niż słowem "majestatyczne", przy ostrym szarpnięciu i daniu luzu przynęta zawraca o 180° a może i więcej. No ale tak się nie robi... Kontrolowane ślizgi myślę że i do metra od toru prowadzenia, bezbłędnie naprzemienne. W opadzie idzie lekko łebkiem w dół, jak nurkująca rybka i lusterkuje, chociaż to lusterkowanie jest bliższe pracy cykady.W krótkich słowach jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Przynęta fenomenalna. Mimo malowania (wolałbym go nie stracić) jerk ten wchodzi do pudła z przynętami pierwszego wyboru.I prośba do Patryka, odezwij się na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Co do oczek to używam drutu 1.2 (modelarski do wykonywania samolotów RC) drut jak tak mega twardy ze ciężko go w odpowiedni sposób wygiąć za to w najbliższym czasie przerzucam się na lsi 308 i wtedy gięcie będzie bajka Cieszę się ze praca i malowanie się podoba za jakiś czas wrzucę jakiś filmik z pracy bo nic do tej pory nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Długie wieczory pocięte palce i dziesiątki k*!#*w pod nosem ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Dwie pierwsze wydmuszki gotowe????????nie mogę się doczekać aż je wrzucę do wody????Niestety powietrze zostało w formie i troszkę mi tu napsociło???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Kto normalny zabiera się za robienie formy o godzinie 24...???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zapowiada się coś ciekawego.???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Jak jest pustak to i ogon by się jakiś przydał. W planach jest zrobienie dwóch rozmiarów ogonka i przystosowanie stelażu z obciążeniem do wersji na zwijanie z pauzami jak na zdjeciu wyżej, oraz do klasycznego jerkowania z ogonkiem na wkręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Sposób na nudy ☀️???? Czeka na właściciela ???????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Wygląda znajomo ???? Co to jest to białe pod jerkiem ?! Edytowane 21 Stycznia 2020 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Jest to piękny śnieg, którego za kilka lat może nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Troche ślepi wyleciało ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Szybki opis ???? Długość - 20cm z dużym ogonem, z małym ogonem 16cm Waga - w zależnośći co potrzeba, od 35g w górę Technika prowadzenia - rownostajne zwijanie z pauzami Wkrótce ukaże się również wersja z ogonem na sztywno ( wkręt )???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Patryk, coś mnie w kieszeni parzy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 aż się boje otwierać wiadomości od ciebie haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Eeee...drewnoooo???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Wrzucam pare fotek dla odświerzenia tematu ????w krótce wrzucę tez jakiś pokaz pracy wszystkich przynęt bo od kilku lat istnienia tematu nie było czegoś takiego ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Co jakiś czas będę pokazywał prace poszczególnych jerkow ???????? Martwi mnie co to będzie z majówka ☹️☹️trim.6A4DF661-8E14-4A79-8CC9-C00BC053F7F5.MOV Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez patryk123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 A tak pracuje wersja z ogonem na wkrętke, waga około 32g, długość w zależności od ogona 11-16 cm z jednym mocowaniem na kotwice ????????trim.BC1A2920-51AC-4D79-B45F-3D1771B701FB.MOV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Tym razem praca samego korpusu po odczepieniu ogonka ????Pozdro,????trzymajcie się do pierwszego ????trim.BD40A2AC-739E-4554-8FC7-AFDB89C23C61.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk123 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Wynik nudów ???? waga 60gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 6 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2024 Biorę złotą łopatę i ryję... Patryk żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi