ZedSet Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Event Sttuff & Street Fishing PolandWROCŁAW 16 KWIETNIA 2016Miejsce – Hotel Tumski - WrocławCZĘŚĆ 1 sobota – startujemy o godzinie 10:00 !Pokaz kręcenia much, prowadzony przez Instruktorów Firmy STTUFF.- muchy szczupakowe - instruktor GRZEGORZ NAŁĘCZ- muchy na klenie - instruktor TOMASZ MIERZEJEWSKI- doskonałe nimfy - instruktor KRZYSZTOF KOMOSZKA- muchy boleniowe i sandaczowe - instruktor TOMASZ WIECZOREK- mokre muchy - instruktor HUBERT JANECZEKFormuła pokazu zostanie wzbogacona o „kręcenie” z instruktorem.Co to oznacza ?Po tym jak instruktor krok po kroku pokaże jak prawidłowo zawiązać muchę, każdy z Uczestników będzie miał okazję ukręcić ją samodzielnie pod bacznym okiem instruktora. Każdy wzór będzie pokazywany na dużym ekranie tak aby można było zobaczyć każdy szczegół. Instruktorzy chodząc po sali będą pomagali i podpowiadali jak należy wiązać pokazową muchę w odpowiedniej kolejności.Osoby zainteresowane prosimy o zabranie ze sobą swoich narzędzi!CZĘŚĆ 2 sobota - prowadzący - Robert Zyzik- FLY TYING TRENDY wiosna 2016- bezpieczny wypoczynek- sposób na aktywny urlop z rodzinąCZĘŚĆ 3 sobota - konkursy z nagrodamiW kategorii - początkującyW kategorii - zaawansowaniCZĘŚĆ 4 niedziela – "Latający Wrocław"Zapowiada się kolejna inwazja wędkarzy na miejskim odcinku Odry!Po sobotnim kręceniu przynęt będzie można sprawdzić wszystkie wzory na koleżeńskim spotkaniu organizowanym w Niedzielę 17.04.2016 pod nazwą:" Latający Wrocław " Sttuff & STREET FISHING POLANDStartujemy o 9:00 - łowimy do 14:00 !Zbiórka na Wyspie Słodowej !Zapraszamy na pierwszy taki EVENT w POLSCE, nie może tam Ciebie ZABRAKNĄĆ!Zabierz ze sobą znajomych, kolegów, rodzinę, wszyscy mile widziani.Na evencie będą pokazy nowych materiałów STTUFF w całej gamie kolorystycznej i asortymentowej!Kolejne miejsca:- Krościenko nad Dunajcem – sierpień 2016- Lesko nad Sanem – październik 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 ............................Zapraszamy na pierwszy taki EVENT w POLSCE, nie może tam Ciebie ZABRAKNĄĆ!.................. Nie zabraknie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 W sobotę powinienem wpaść na chwilkę, ciekawy pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zapowiada się piękna impreza, mam tylko jedno zastrzeżenie.Nie było innych chętnych do patronatu medialnego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 W sobotę powinienem wpaść na chwilkę, ciekawy pomysł.Wpadaj koniecznie, będzie ciekawie i edukacyjnie Zapowiada się piękna impreza, mam tylko jedno zastrzeżenie.Nie było innych chętnych do patronatu medialnego? Bartek, niedzielne spotkanie osobiście obejmę patronatem i postaram się aby przebiegło bez zastrzeżeń Przyjedziesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Kurczę, na Garage Sale kupiłem pierwszą swoją muchówkę, to w końcu gdzie lepiej nauczę się nią machać? Rafał, logistyka loading... ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Na prawdę warto być i widzieć na żywo co z czym i jak. Można się wiele nauczyć Z tego co wiem będzie również nauka kręcenia kogutów tak więc dla każdego coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Rafał jedź Ty już na ryby...... Edytowane 18 Marca 2016 przez daniel25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Dziś nie mogę się jeszcze zadeklarować, ale bardzo chcę. Pożyjemy, zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Super inicjatywa. W sumie najbliżej Krościenko. Znacie dokładny termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 No wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Super inicjatywa. W sumie najbliżej Krościenko. Znacie dokładny termin?Podpytam Roberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Postaram się być- odwiedzę siostrę we Wrocławiu Przy okazji A tak z innej troszeczkę beczki.... 16 kwietnia, a nie 16 kwiecień... Tak a propos terminu tego eventu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Przybywaj śmiało, będzie ciekawie a w niedzielę może nawet rybnie Korekta wprowadzona, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No i mam dylemat, czy straszyć ryby w sobotę i niedzielę czy podjechać do Was......?Pomyślę... Bo to ciekawe bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Przykro mi niezmiernie, ale nie jestem w stanie odwiedzić tej, zacnej imprezy. Wybaczcie, innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 No i mam dylemat, czy straszyć ryby w sobotę i niedzielę czy podjechać do Was......?Pomyślę... Bo to ciekawe bardzo.Odpowiedź może być tylko jedna Obecność obowiązkowa...a jak masz imadło to zabierz ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Przykro mi niezmiernie, ale nie jestem w stanie odwiedzić tej, zacnej imprezy. Wybaczcie, innym razem Bartek, postaram się ją dobrze udokumentować, żebyś wiedział co straciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Z radością poczytam i popatrzę. Uwierz, że już żałuję, ale bywają sprawy ważniejsze niż przyjemności, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Już jutro imadła pójdą w ruch, będzie się działo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zapowiada się kolejny świetny event! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 My już na miejscu☺ Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Z małym opóźnieniem ale już zaczynamy. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Pierwszy step - rybka z mylaru. Skuteczna przynęta na wrocławskie bolenie. Instruktaż prowadzi Tomek Wieczorek. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Następna jest mucha sandaczowa. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi