steelcreation Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Wyjeżdżam do Wietnamu na 3 tygodnie i może ktoś coś wie na temat mozliwości wędkarskich właśnie tam ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 z tego co wiem z programów TV prawie tak samo jest jak w Tajlandii, zazwyczaj sztuczne kwadraciaki(stawy)z mnóstwem chętnych by złapać sumika z wąsami na kulkę chleba wielkości pomarańczy ,o kameralności chyba można zapomnieć,czy są jakies nieodkryte rejony,hmm na youtube zdażało mi się widzieć łowców z wietnamu ale czy to było w wietnamie,ja nie znaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 z tego co wiem z programów TV prawie tak samo jest jak w Tajlandii, zazwyczaj sztuczne kwadraciaki(stawy)z mnóstwem chętnych by złapać sumika z wąsami na kulkę chleba wielkości pomarańczy ,o kameralności chyba można zapomnieć,czy są jakies nieodkryte rejony,hmm na youtube zdażało mi się widzieć łowców z wietnamu ale czy to było w wietnamie,ja nie znaju Dzięki kolego, obawiałem się że nikt tego tematu nie rozpracowywał wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 aha przypomniałem sobie że tam bywaja lyb bywały arapaimy,fajne waleczne i duuuże ryby.poszukaj w necie .znajdziesz wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 aha przypomniałem sobie że tam bywaja lyb bywały arapaimy,fajne waleczne i duuuże ryby.poszukaj w necie .znajdziesz wiecej http://pl.wikipedia.org/wiki/Arapaima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 aha przypomniałem sobie że tam bywaja lyb bywały arapaimy,fajne waleczne i duuuże ryby.poszukaj w necie .znajdziesz wiecejMiałeś chyba na myśli pange http://pl.wikipedia.org/wiki/Sum_rekini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Dziękuję kolego, postaram się sprawdzić z wędką w ręku jak tam biorą rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 ale wtopa no jasne ,że Pangę,mała pomyłka z Arapaimą tiaaaa wcale nie taka mała,się człowiek filmów naogląda i wszystko dla niego arapaima <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Zapytaj Johna Rambo, on tam był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Jakiegoś dziwnego sprzętu tam używają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 ale wtopa no jasne ,że Pangę,mała pomyłka z Arapaimą tiaaaa wcale nie taka mała,się człowiek filmów naogląda i wszystko dla niego arapaima <_< @hasior nie pękaj,pomyłka nie taka wielka bo jak głosi program emitowany na NatGeoWild, arapaimy są coraz częściej wpuszczane do stawów hodowlanych w Azji ,min w Tajlandii,wiec i może do Wietnamu ta zarybieniowa moda dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 a jednak http://www.youtube.com/watch?v=x7lu8z_cjQ8&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 czy to aby nie arowany ?? jak narazie rozrod tej ryby (piraruku = arapaima)udaje sie tylko w sztucznych zbiornikach w okolicach Iqitos w Peru. Trochu by kosztowało ich transportowanie do vietnamu . ale moge sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Patryk mnie to na arapaimę tu wyglada no ale mogę się nieznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi