jerry hzs Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 DZis w nocy zmarl nasz Pzyjaciel ...Tropiciel ...Glowatka...Tadeusz Cwik .juz nie zapytam ...- Czy moge Ci mowic Mistrzu ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Naprawde przykra wiadomosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawm84 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wyrazy najgłębszego współczucia dla rodziny i przyjaciół... Wychowałem się na WP i pamiętam jego artykuły na temat głowatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzepetto Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 tak wyglądałem, gdy widziałem w wp artykuły pisane ręką Tadeusza Ćwika... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hornet Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Smutne, swietny wedkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Kurcze... ... tak nagle... Teraz jest już w krainie Wiecznych Łowów... Wyrazy współczucia dla najbliższych i rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Artykuły to jedno ale poprzez opowieści Jerrego stał się jakby współtowarzyszem naszych wypraw wędkarskich za ocean. Na pstrągi między innymi. Wielki smutek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suli102 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Najszczersze wyrazy wspolczucia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wielka szkoda, dla wielu był jednym z Wielkich Łowców, inspiracją w czasach młodzieńczych. Zawsze z fascynacją czytałem Jego artykuły, najmilej wspominam ten o pstrągach z Rudawy.Wielki żal, bardzo żałuję ze nie dane mi było poznać go osobiście, z tego co wspominało go dzisiaj wielu znajomych wspaniały człowiek.Cześć Jego pamięci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ['] Bardzo smutna wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jackybrown Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ....STRACILEM JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH PRZYJACIOL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Drogie Koleżanki, Koledzy,Pewnie zastanawialiście się w dlaczego dniu dzisiejszym nasz portal przybrał kolory żałobne. We wczesnych godzinach rannych otrzymałem, dla nas wędkarzy, a w szczególności dla społeczności jerkbait.pl, bardzo smutną informację - Tadek Ćwik odszedł od nas do krainy wiecznych łowów. Nasz przyjaciel, czytelnik. Wielokrotnie cieszył nas zdjęciami, na których uwieczniał swe przepiękne zdobycze złowione na obczyźnie. Jak dzisiaj pamiętam naszą ostatnią rozmowę. Wspominał o powrocie, o klimacie naszych górskich rzek – Dunajcu, Popradzie oraz o jego miłości – głowacicy i kolejnych swoich planach. W jego głosie czuć było tęsknotę za Polską za jego rodzinnymi stronami, podhalańskim powietrzem. Tadek Ćwik miałem go okazję poznać ponad 2 lata temu. Od pierwszego momentu naszej znajomości dał się poznać jako człowiek o niesamowitej osobowości - do „rany przyłóż”, gawędziarz, wędkarz o niepowtarzalnym poczuciu humoru. W swoim życiu poznałem tylko jednego takiego wędkarza, osobę, z którą można było rozmawiać całymi dniami, nie ograniczając się do żadnego tematu. Był źródłem nie tylko wędkarskiej wiedzy ale również doświadczonym życiowo mentorem, za którego nigdy się nie uważał, był na to za skromny. Dla nas, dla społeczności jerkbait.pl zrobił bardzo wiele – zawsze był z nami obecny. Teraz, z wielkim smutkiem, przyszła mi konieczność pożegnania się z Tadkiem. Tadku miałeś przepiękne wędkarskie życie. Będzie Ciebie brakowało! Remek Tadek na jerkbait.pl: http://www.jerkbait.pl/?p=188 Wiele zdjęć w niniejszych wątkach: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=3244& ;start=0& http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5518& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A tak jeszcze w ramach wspomnień - pamiętacie to zdjęcie Pana Ćwika z wielką głowatką?to:http://www.jerkbait.pl/?p=188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A tak jeszcze w ramach wspomnień - pamiętacie to zdjęcie Pana Ćwika z wielką głowatką?to:http://www.jerkbait.pl/?p=188 Pamiętam...Była zima, trzaskający mróz, śnieg po kolana...Szedłem do pracy, z wypiekami na twarzy, przeglądając właśnie TEN numer WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ŻĘGNAJ TADKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzerwys Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Smutna wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 garowy Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 A jeszcze nie tak dawno oglądaliśmy świeże zdjęcia na forum…Bardzo mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bogdan333 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Smutno [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wielka szkoda i smutek, opowiadania @jerry-ego już nigdy nie będą takie same,wieści znad wody również. To wielka strata dla nas wszystkich ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jestem wstrząśnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 No i znów jest później , niż się wydawało :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jerry hzs
DZis w nocy zmarl nasz Pzyjaciel ...Tropiciel ...Glowatka...Tadeusz Cwik .
juz nie zapytam ...- Czy moge Ci mowic Mistrzu ? -
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
3
3
Popularne dni
1 Gru
39
2 Gru
22
5 Gru