jerry hzs Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 DZis w nocy zmarl nasz Pzyjaciel ...Tropiciel ...Glowatka...Tadeusz Cwik .juz nie zapytam ...- Czy moge Ci mowic Mistrzu ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojtas Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wielka strata pamiętam jak wczytywałem się w teksty Tadka o Głowacicy na łamach Ww i Wp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wielka szkoda nie będzie już oglądać uśmiechnietego Tadka z głowacicami, łososiami i pstrągami. Żegnaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzychun Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wyrazy współczucia rodzinie i przyjaciołom. Tak okładka z głowatką, to jedna z dwóch, jakie utkwiły mi z mojej młodości spośród WP i WW z tamtych lat. Po trafieniu na j.pl przeglądałem wątek Lososiowate Michigenu - nowe odkrycie i wiedziałem, że skądś tego Pana znam... dzisiaj dowiedziałem się skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Bardzo przykra wiadomość... Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 asafa Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Teraz przeglądnąłem i przesłuchałem wywiad z panem Tadeuszem. Niewątpliwie ogromna wiedza, opowiadał o połowie głowacicy i ogólnie wędkarstwie z wielką pasją i zaangażowaniem, widać, że wędkarstwu był oddany bez reszty Cześć jego pamięci [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Tadku!!! Dlaczego??? Przecież mieliśmy jeszcze razem wybrać się na polskie pstrągi.Kiedy ostatnio do mnie dzwoniłeś, pytałeś czy warto wracać.Czułem w twym głosie tęsknotę za Ojczyzną. Mówiłem ci ,że nie ma co się śpieszyć, że zazdroszczę ci wspaniałych łowów, przygód, kompanii. Radziłem cieszyć się tym, o czym marzą tysiące wędkarzy... Nie wiedziałem ,że nie zdążysz... .Nie dociera do mnie, że to była nasza ostatnia rozmowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 [*]... Bardzo smutna wiadomość... Remku - mam propozycję pod rozwagę do Ciebie, grona redaktorskiego oraz do akceptacji jerry'ego i Archie, jako współwędkujących z panem Tadeuszem. Ostatnio, Remku, napisałeś w wątku o zdjęciach do kalendarza, że jeśli chodzi o grudzień, to zaproponujesz jakieś zdjęcie. Ja mam propozycję aby wstawić w ten miesiąc właśnie zdjęcie z Tropicielem. W wątku z łososiowatymi Michigenu powalających zdjęć z Nim oraz pięknymi rybami jest aż nadto - jest na pewno z czego wybrać. Nie miałem tego zaszczytu i przyjemności, aby znać Go osobiście, ale wydaje mi się, że moglibyśmy w taki sposób w naszym kalendarzu oddać honor Tropicielowi. Tak jak napisałem, poddaję to pod Waszą rozwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Marcinesz, świetny pomysł - dokładnie tak zrobię - grudzień miesiącem Tadka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jackybrown Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Remku, Wiesz jak blisko bylem z Tadkiem....Jesli jest szansa zrobmy 1 grudnia dniem TROPICIELA, a moze nawet jakis zlocik glowacicowy pod jego szacownym imieniem...CCUJE JAKBYM STRACIL BRATA....JEST MI STRASZNIE ZLE ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Panta Rhei Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wyrazy współczucia dla Rodziny i Bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Remku, Wiesz jak blisko bylem z Tadkiem....Jesli jest szansa zrobmy 1 grudnia dniem TROPICIELA, a moze nawet jakis zlocik glowacicowy pod jego szacownym imieniem...CCUJE JAKBYM STRACIL BRATA....JEST MI STRASZNIE ZLE ................ Jacky w sumie nasz zlot Głowatkowy odbywa się w rejonach bliskich Tropicielowi... To trochę tak jakby jego cząstka była wtedy z nami... Jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Remku, Wiesz jak blisko bylem z Tadkiem....Jesli jest szansa zrobmy 1 grudnia dniem TROPICIELA, a moze nawet jakis zlocik glowacicowy pod jego szacownym imieniem...CCUJE JAKBYM STRACIL BRATA....JEST MI STRASZNIE ZLE ................Dobry pomysł, akurat zlot głowatkowy jest naszą cykliczną imprezą.Co prawda wcześniej bywał w październiku, ale myślę że przesunięcie terminu nie będzie dla zlotowiczów dużym kłopotem, najwyżej zaznają mrozów i trudów prawdziwych łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Archie Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Nie wierze. Do mnie to jeszcze nie dociera. Jeszcze przed wczoraj z nim gadalem... k...wa nie mam slow. Zegnaj Tropicielu, bez ciebie Tajemna, Rucianka, stealheady, pstragi, muskie juz nigdy nie beda takie same. Dla mnie zawsze bedzie mistrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papur Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja nie wiem co powiedziec...Tadku, Tropicielu, Mistrzu bardzo sie ciesze ze sie poznalismy, Twoje lekcje, rady,sugestie...nie ma slow zeby opisac moj smutek, nasz smutek, zegnaj, pamiec o Tobie pozostanie na wieki mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 ehhh...porażka tak młody i utalentowany człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 w.d.wobler Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Siadlem wczoraj do komputera ale tak jakos stwierdzilem, ze brak mi podstawowych slow...Chyba doszlo do mnie, ze jestesmy tak skonstruowani, ze sprawy naprawde istotne czesto dostrzegamy i doceniamy tak naprawde wtedy, kiedy nie ma juz powrotu... Nie zobaczymy juz Tadku Twoich zdjec z wielkimi rybami, żegnaj. A raczej do zobaczenia....w Krainie Wiecznych Łowów. Mam nadzieje, ze za jakis czas.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wiadomo, że taka jest kolej rzeczy, ale czasem jest to zbyt zaskakujące........... ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baars Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Bardzo przykra wiadomość... Wyrażam głęboki żal i ubolewanie... Wyrazy współczucia dla Rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Menschen treten in unser Leben und begleiten uns eine Weile.Einige bleiben f?r immer, denn sie hinterlassen ihre Spuren in unseren Herzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ssamer Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Nie poznałem Tadusza osobiście. Przeglądając jednak jerkabiat.pl czytałem i oglądałem wszystkie wpisy i fotografie z wielką radością. Widać było w jego oczach pazur tropiciela i miłośnika wędkarstwa. Najprawdziwszego wędkarstwa! Nigdy nie mieliśmy możliwości zamienić choćby kilku słów... Wielka szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papaja Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Odszedł prawdziwy wędkarz.Kolejny.Wielka szkoda.Wyrazy współczucia dla najbliższych.Andrzej-Papaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirob Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zastanawiałem się wczoraj dlaczego i kto sprawił tę czerń i nie mogę uwierzyć. Znałem Tadzia osobiście, kilka zlotów głowatkowych zaliczyłem i wiele opowieści, spotkań. Nie wiem co pisać, to ikona polskiego wędkarstwa. Wyrazy współczucia dla bliskich tu i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 barwena1977 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jerry hzs
DZis w nocy zmarl nasz Pzyjaciel ...Tropiciel ...Glowatka...Tadeusz Cwik .
juz nie zapytam ...- Czy moge Ci mowic Mistrzu ? -
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
3
3
Popularne dni
1 Gru
39
2 Gru
22
5 Gru