Skocz do zawartości
  • 0

Tadek Ćwik - pożegnanie i wspomnienia

jerry hzs

Pytanie

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Kraina Wiecznych (bezkrwawych) Łowów zyskała wspaniałego gospodarza, a my straciliśmy kolegę z pasją i darem piękna w sobie.

W wolnych chwilach, lubiłem tego Pana słuchać, w sobotnie południe, w audycji Zew Natura - Radio Chicago, teraz tylko pozostały wspomnienia...

post-1040-1348914989,3052_thumb.gif

• 0

Nie znałem, nie widziałem artykułów i do dziś nawet nie wiedziałem kto to jest ale czytając o Nim teraz na forum widzę że jest to wielki człowiek. Piszę jest bo i był i jest i będzie, o takich ludziach się nie zapomina. Dołączam się do wyrazów współczucia.

• 0

Jak dla mnie można zrobić artykuł o tym Wielkim wędkarzu dalej czy bliżej nam znanym. Bo taki schemat świeczek medialnych i ubolewań na forum to moim zdaniem jest ... pozostawię to bez komentarza. Niech zabiorą w nim głos osoby które znały osobiście Tadka , bo z pewnością jest warto ... sam go nie znałem ...

• 0

Do mnie jeszcze nie dociera.... przeciesz jeszcze w poniedzialek rozmawialem z Tadkiem na telefonie przez prawie dwie godziny (wydawalo mi sie jakies moze pol godziny) o..rybach. Po jakims czasie Tadek mowi: Darku fajnie nam sie rozmawia ale jutro musimy rano wstac do pracy bo dochodzi jedynasta. Juz nigdy nie doczekam sie wspolnego z Toba wyjazdu na musky. :( Zegnaj.

• 0

Vermillion 2008

Tutaj właśnie poznałem Tadka - Vermillion Lake. Daleko od Polski. Bliżej Kanady, niż czegokolwiek innego. Było to właściwie na stacji benzynowej nieopodal samego jeziora. Pojechaliśmy tam z Jackiem na zakupy, a tam Tadek z Darkiem tankowali swój wóz. Umówiliśmy się na konkretną miejscówkę na jeziorze, wyznaczyliśmy godzinę i ... czekaliśmy już na niego, chwilę wcześniej łowiąc wspólnie z Jerrym i Jackiem bassy małogębowe. Zabawy był co nie miara, ale w głowie cały czas niecierpliwie czekaliśmy na niego, na Tadka, który jezioro znał jak mało kto. Był on bowiem stałym bywalcem tych miejscówek, złowił tutaj wiele pięknych ryb.

Tutaj Jerry robi zdjęcia naszemu przewodnikowi po Vermillion - chwila powitania Tadka.

CDN

1.jpg

2.jpg

9.jpg

8.jpg

6.jpg

7.jpg

4.jpg

5.jpg