jerry hzs Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 DZis w nocy zmarl nasz Pzyjaciel ...Tropiciel ...Glowatka...Tadeusz Cwik .juz nie zapytam ...- Czy moge Ci mowic Mistrzu ? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Kraina Wiecznych (bezkrwawych) Łowów zyskała wspaniałego gospodarza, a my straciliśmy kolegę z pasją i darem piękna w sobie. W wolnych chwilach, lubiłem tego Pana słuchać, w sobotnie południe, w audycji Zew Natura - Radio Chicago, teraz tylko pozostały wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Avallone Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Nie znałem, nie widziałem artykułów i do dziś nawet nie wiedziałem kto to jest ale czytając o Nim teraz na forum widzę że jest to wielki człowiek. Piszę jest bo i był i jest i będzie, o takich ludziach się nie zapomina. Dołączam się do wyrazów współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ostatnie zdjęcie Tadka na naszym portalu, takim Go zapamiętamy [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 I nagle Kiciunia nas zostawila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jest mi strasznie przykro. Tadka nie znalem ale potajemnie zazdroscilem ryb jakie lowil zarowno w Polsce jak i na emigracji. Szkoda ze nie bedzie dane juz polowic raze. Rest in peace. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Chub Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych.Spoczywaj w pokoju, miałeś piękne życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DanekM Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wielka strata dla wszystkich, wędkarstwa i społeczności J.pl Nie znałem Go osobiście, niemniej darzyłem szacunkiem Jego działalność, wiedzę i umiejętności, jakie potrafił przekazać tym, kto ma oczy i uszy otwarte. Z ubolewaniem- Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Forecast Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jak dla mnie można zrobić artykuł o tym Wielkim wędkarzu dalej czy bliżej nam znanym. Bo taki schemat świeczek medialnych i ubolewań na forum to moim zdaniem jest ... pozostawię to bez komentarza. Niech zabiorą w nim głos osoby które znały osobiście Tadka , bo z pewnością jest warto ... sam go nie znałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MichałR Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 To wielka strata. Składam wyrazy współczucia dla bliskich i przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki72 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Do mnie jeszcze nie dociera.... przeciesz jeszcze w poniedzialek rozmawialem z Tadkiem na telefonie przez prawie dwie godziny (wydawalo mi sie jakies moze pol godziny) o..rybach. Po jakims czasie Tadek mowi: Darku fajnie nam sie rozmawia ale jutro musimy rano wstac do pracy bo dochodzi jedynasta. Juz nigdy nie doczekam sie wspolnego z Toba wyjazdu na musky. Zegnaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HILO Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wielka szkoda żegnaj Przyjacielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawas2 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wielka szkoda [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maras Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 [*] smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LIWI3 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Z głębokim smutkiem i żalem przyjęliśmy wiadomość o nagłej śmierci Tadeusza. Rodzinie, przyjaciołom składamy najszczersze wyrazy współczucia. PODLODOWA KADRA POLSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patrinho Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Wyrazy współczucia, wielki wędkarz [*] w takim młodym wieku ciekawego na co zmarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie wiem co powiedzieć, to wielki szok. Poznałem Tadzia na Pucharze Głowatki w 96', od początku byłem pod wielkim wrażeniem Jego osobowości i wiedzy o rybach z płetwą tłuszczową. Żegnaj Tadziu - Arapacho [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 może trochę przewrotnie, ale wypada się tez cieszyć, że był tu z nami choćby przez chwilę... że kilku z nas miało okazję podpatrywać go w akcji... słuchać rad i wskazówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 [*]...pokój Jego duszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Vermillion 2008 Tutaj właśnie poznałem Tadka - Vermillion Lake. Daleko od Polski. Bliżej Kanady, niż czegokolwiek innego. Było to właściwie na stacji benzynowej nieopodal samego jeziora. Pojechaliśmy tam z Jackiem na zakupy, a tam Tadek z Darkiem tankowali swój wóz. Umówiliśmy się na konkretną miejscówkę na jeziorze, wyznaczyliśmy godzinę i ... czekaliśmy już na niego, chwilę wcześniej łowiąc wspólnie z Jerrym i Jackiem bassy małogębowe. Zabawy był co nie miara, ale w głowie cały czas niecierpliwie czekaliśmy na niego, na Tadka, który jezioro znał jak mało kto. Był on bowiem stałym bywalcem tych miejscówek, złowił tutaj wiele pięknych ryb. Tutaj Jerry robi zdjęcia naszemu przewodnikowi po Vermillion - chwila powitania Tadka. CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniak Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 [*] Żegnaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Wierzę w to że po drugiej stronie znajdzie swoje miejsce i spokój duszy Tadku spoczywaj w pokoju,i tak na długo pozostaniesz w naszych duszach.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jerry hzs
DZis w nocy zmarl nasz Pzyjaciel ...Tropiciel ...Glowatka...Tadeusz Cwik .
juz nie zapytam ...- Czy moge Ci mowic Mistrzu ? -
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
3
3
Popularne dni
1 Gru
39
2 Gru
22
5 Gru