robert0304 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Na gnojnie ogolnie bez rewelacji jak na pierwszy lod, trzeba trafic dobre miejsce zeby polowic takie ponad 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafiu Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam Mnie udało sie dzisiaj zliczyc pierwszy wypad na lod w sumie kilka okonkow bez rewelacji ale grubosc powyzej 10 do 15 cm i spokojnie mozna wchodzic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Może ktoś wybiera się z Warszawy w sobotę na rybki pod lód? Chętnie bym się z kimś zabrał bo z tego co widzę w Warszawie nie ma gdzie połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Panowie,Jak tam na Gnojnie? Wejdzie się? Nie puściło przy brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Byłem na Gnojnie we wtorek woda ze śniegiem na lodzie I nie problem z wejściem tylko w miejscach gdzie było więcej śniegu lodzik cieniutki,bez pierzchni ani rusz. Mieliśmy jechać w piątek ale środa czwartek bez mrozu więc chyba sobota.A kusi bo trafiają się byki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Był ktoś może na Siemianówce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Panowie jak tam wyniki na Siemianówce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 u mnie troszeczkę brały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ładne ryby i fajnie, że na ciupajkę. My dziś wymęczyliśmy kilka trzydziestaków na mormychę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Piękne garby! Z płytkiej, czy głębokiej wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 To jeden, ten sam Z płytkiej 2,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Z płytkiej 2,5m. Nie dziwi mnie to, chciałem się upewnić. Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ładny grubasek - Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam kolegów.... Ja dzisiaj byłem na zwiadzie i zaczęło się na dobre, Znajomi walczyli dzisiaj nie tylko z zimnem ale drobnymi okonkami no i jakby inaczej szczupłymi tnącymi blaszki jedna po drugiej <_< Jutro kolej na mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi