Friko Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zabiorę też trochę swoich woblerów jeśli można oczywiście nawet trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Niestety nie dam rady. Mam zaplanowane wszystkie weekendy do końca maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja jeszcze się waham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja jeszcze się waham.Nie ma się co wahać, nie dość że spotkanie ludzi z Jb, do tego zobaczysz Delfina, to jeszcze pospiningować można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W linku poniżej znajduje się mapka terenu zawodów wraz z krótką charakterystyką poszczególnych odcinków, miejscami do pozostawienia samochodu oraz punktami charakterystycznymi.Mapę wykonałem tylko i wyłącznie w oparciu o swoje doświadczenie z przed paru laty, gdzie często łowiłem na miejskiej Bystrzycy tak więc proszę o wyrozumiałość jak coś nie do końca będzie się zgadzać z terenem.Choć nie miałem nigdy żadnej przygody związanej z pozostawieniem samochodu jednak zalecam zostawiać auto (tam gdzie jest to możliwe) w miejscach publicznych. Link do mapy:https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zFsoHWFdsSXQ.k2hm5cgcY9d4 Do zobaczenia nad BystrzycąTomasz Matyjasek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Kto leci z wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie i Panie ostatni dzień na zapisy. Kto się waha niech szybko robi przelew i niech nie zapomni do mnie przesłać zgłoszenia bo przelew pewnie jutro dopiero zaksięgują.W tech chwili na liście mamy ca 50 osób tak wiec szykuje się fajna gromadka. Ps. Jazie biorą z okoniem gorzej choć dłubacze sobie poradzą. Jak ktoś miałby ochotę przyjechać publicznym środkiem transportu to zapewniamy transport z dworca PKS/PKP. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez siatkaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Nic się nie zmieniło, dziś 3 razy po 1 godzinie na trzech różnych odcinkach i dalej okoń słabo, jazik gryzie na całym odcinku miejskiej, do tego klenik się trafił taki 27 cm, a udręką poniżej ZZ są krótkie sandacze. Ps. Pierwszy raz wobler górą nad gumą - Gajosik dzięki za wobki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 a udręką poniżej ZZ są krótkie sandacze. Spokojnie, w czerwcu jak sumy zejdą w bystrzycę jak ostatnio to pozbędą się "problemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 ...impreza super ! Chciałbym podziękować: organizatorom, że wyszli z fajną inicjatywą i naprawdę super ją zrealizowali, kolegom-uczestnikom których miałem okazję dziś poznać oraz oczywiście Januszowi który przyniósł całe naręcze wędek z Delfinami żeby każdy mógł porzucać, zadać pytania. Bardzo podobał mi się sympatyczny, nieformalny, klubowy klimat panujący podczas dzisiejszego spotkania. Brawo chłopaki ! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dziękuję za zaproszenie! Super organizacja, bardzo profesjonalna! Za rok piszę się ponownie. Tym razem z wędką bo jeszcze po imprezie zbiegłem od zalewu aż do hal targowych by zobaczyć kawałek rzeki i ... są przepiękne miejscówki nie tylko spinningowe ale też muchowe. Gratuluję też super atmosfery! Świetnie się z Wami czułem. Januszowi za możliwość dokładniejszego poznania delfina - mimo, że dawno już zerwałem ze spinningiem Janusz stworzył powód by do niego wrócić. Fantastyczne wędki zwłaszcza te UL ... miłość od pierwszego wejrzenia. @siatkarz dziękuję i pozdrowienia dla wszystkich organizatorów i uczestników. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dziękujemy za odwiedziny, imprezę podsumuje pewnie @siatkarz krótką relacją. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Miło było poznać w realu kolegów znanych tylko z sieci, za nickami kryją się przesympatyczni ludzie. Impreza jak zwykle w wydaniu Fenixowym super 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Miło było poznać w realu kolegów znanych tylko z sieci, za nickami kryją się przesympatyczni ludzie. Impreza jak zwykle w wydaniu Fenixowym super Paweł dziś miałem okazję przetestwować Twoje jaziowe woblerki - chodzą perfekcyjnie nawet te najmniejsze, naprawde szacun 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Paweł dziś miałem okazję przetestwować Twoje jaziowe woblerki - chodzą perfekcyjnie nawet te najmniejsze, naprawde szacunMojego masz? Trzymasz w depozycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Mojego masz? Trzymasz w depozycie.Zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) No dziś testowaliśmy z Frikiem Gajosika woblerki w dolnie Wieprza, smakowały jazikom ale co gorsze sumom też Ps. Relacja wkrótce będzie a obiecał Piotrek ją napisać, będzie filmik i fajna galeria. I ja ze swoje strony chciałem podziękować wszystkim uczestnikom i swoim kolegom z klubu - praca zespołowa myślę, że dała całkiem fajny efekt. Już mogę śmiało zaprosić za rok i choć formuła Lubelskiego Cierniczka może być trochę inna to gwarantujemy dobrą zabawę. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez siatkaz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 U mnie ostatnio nawet dubleta miałem, bolek a na nim sumek, dobra przynęta to dobra przynęta a że z założenia jaziowa to już całkiem inna historia Sumy i u nas na Odrze bardzo aktywne się zrobiły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zapomnij No tak pamiętam jak mi kiedyś wujkowego woblera przychowałeś .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Kiedy relacja,pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Myślę że na początku przyszłego tygodnia powinien pojawić się artykuł + będzie trochę fotek oraz filmik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tomku,czekamy,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Tomku,czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Darek tekst już od Piotrka otrzymałem, fotki obrobiłem, film od Remka mam tylko muszę dłuższą chwilę znaleźć aby to wszytko w artykuł złożyć.A jak wiesz w ten weekend GPX i elm GPX organizujemy i sporo roboty mam przy tym.Może jutro.... Edytowane 3 Maja 2016 przez siatkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Mamy już tekst. Seba będzie wstawiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi