Skocz do zawartości

LUBELSKI CIERNICZEK - ZAPROSZENIE

siatkaz

Rekomendowane odpowiedzi

W linku poniżej znajduje się mapka terenu zawodów wraz z krótką charakterystyką poszczególnych odcinków, miejscami do pozostawienia samochodu oraz punktami charakterystycznymi.
Mapę wykonałem tylko i wyłącznie w oparciu o swoje doświadczenie z przed paru laty, gdzie często łowiłem na miejskiej Bystrzycy tak więc proszę o wyrozumiałość jak coś nie do końca będzie się zgadzać z terenem.
Choć nie miałem nigdy żadnej przygody związanej z pozostawieniem samochodu jednak zalecam zostawiać auto (tam gdzie jest to możliwe) w miejscach publicznych. 

Link do mapy:

Do zobaczenia nad Bystrzycą

Tomasz Matyjasek

• Like 3

Panowie i Panie ostatni dzień na zapisy. Kto się waha niech szybko robi przelew i niech nie zapomni do mnie przesłać zgłoszenia bo przelew pewnie jutro dopiero zaksięgują.

W tech chwili na liście mamy ca 50 osób tak wiec szykuje się fajna gromadka.

Ps. Jazie biorą z okoniem gorzej choć dłubacze sobie poradzą. Jak ktoś miałby ochotę przyjechać publicznym środkiem transportu to zapewniamy transport z dworca PKS/PKP.

Edytowane przez siatkaz
  • Like 1

Nic się nie zmieniło, dziś 3 razy po 1 godzinie na trzech różnych odcinkach i dalej okoń słabo, jazik gryzie na całym odcinku miejskiej, do tego klenik się trafił taki 27 cm, a udręką poniżej ZZ są krótkie sandacze. 

Ps. Pierwszy raz wobler górą nad gumą - Gajosik dzięki za wobki. 

post-50928-0-93170300-1460655209_thumb.jpg

post-50928-0-97824500-1460655217_thumb.jpg

• Like 9

...impreza super ! Chciałbym podziękować: organizatorom, że wyszli z fajną inicjatywą i naprawdę super ją zrealizowali, kolegom-uczestnikom których miałem okazję dziś poznać oraz oczywiście Januszowi który przyniósł całe naręcze wędek z Delfinami żeby każdy mógł porzucać, zadać pytania. Bardzo podobał mi się sympatyczny, nieformalny, klubowy klimat panujący podczas dzisiejszego spotkania. Brawo chłopaki ! 

• Like 10

Dziękuję za zaproszenie! Super organizacja, bardzo profesjonalna! Za rok piszę się ponownie. Tym razem z wędką bo jeszcze po imprezie zbiegłem od zalewu aż do hal targowych by zobaczyć kawałek rzeki i ... są przepiękne miejscówki nie tylko spinningowe ale też muchowe. Gratuluję też super atmosfery! Świetnie się z Wami czułem. Januszowi za możliwość dokładniejszego poznania delfina - mimo, że dawno już zerwałem ze spinningiem Janusz stworzył powód by do niego wrócić. Fantastyczne wędki zwłaszcza te UL ... miłość od pierwszego wejrzenia.

@siatkarz dziękuję i pozdrowienia dla wszystkich organizatorów i uczestników.

• Like 5

Miło było poznać w realu kolegów znanych tylko z sieci, za nickami kryją się przesympatyczni ludzie.

Impreza jak zwykle w wydaniu Fenixowym super :D

Paweł dziś miałem okazję przetestwować Twoje jaziowe woblerki - chodzą perfekcyjnie nawet te najmniejsze, naprawde szacun
  • Like 3

No dziś testowaliśmy z Frikiem Gajosika woblerki w dolnie Wieprza, smakowały jazikom ale co gorsze sumom też  :)

Ps. Relacja wkrótce będzie a obiecał Piotrek ją napisać, będzie filmik i fajna galeria. 

I ja ze swoje strony chciałem podziękować wszystkim uczestnikom i swoim kolegom z klubu - praca zespołowa myślę, że dała całkiem fajny efekt. Już mogę śmiało zaprosić za rok i choć formuła Lubelskiego Cierniczka może być trochę inna to gwarantujemy dobrą zabawę. 

Edytowane przez siatkaz
  • Like 3

• 2 tygodnie później...

Darek tekst już od Piotrka otrzymałem, fotki obrobiłem, film od Remka mam tylko muszę dłuższą chwilę znaleźć aby to wszytko w artykuł złożyć.

A jak wiesz w ten weekend GPX i elm GPX organizujemy i sporo roboty mam przy tym.

Może jutro.... 

Edytowane przez siatkaz