glowa_1 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam, Czy ktoś tam łowi z łódki okonie? Czy ma ktoś mapę dna tego zbiornika? Jakieś wskazówki co do przynęt? Wybieram się tam na weekend, a jeszcze tam nie wędkowałem. Proszę o wszystkie wskazówki. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 woda kryszatał także raczej stonowane kolory motor oil itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 byłem tam hmmm chyba z 8lat temu, pewnie teraz tam dżungla, jedyne na co brało to woblerki i blaszki a na gumi ni chu chu. Jezioro jest głebokie, najlepiej lowic z pontonu. Duzo mułu najwiekszego okonia chyba 15cm złowiłem Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowa_1 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Słyszałem, że można tam spotkać ciekawe pasiaki. Z tego co mówicie to może być różnie... Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dawno temu byly tam solidne perche ale ludzie zrobili swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Miałem okazję tam być tylko jeden raz (około trzech lat temu)... Niestety NIC nie złowiłem.... ...Ale miło spędziłem czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiking10 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam. Panowie będę 2 tygodnie w lipcu na tym jeziorem. Chciałem popływać za okoniem i zębatym(cast slidery). Czy mogę liczyć na podpowiedzi odnośnie tej wody. Mam ponton i echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Pomimo że mieszkam o rzut beretem od niego- nie napiszę jak jest obecnie: bo dłuuuugą przerwę miałem w wędkowaniu.Ale od maja zaczynam rzuty i właśnie zacznę chyba od niego, więc może coś skrobnę później.Jedyne co mam potwierdzone to to, że kilka ostatnich lat było zarybiane szczupakiem (ale ile odławiają?), a i opiekun/dozorca z ramienia PZW mieszka na terenie ośrodka- więc może nie będzie tak źle. Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiking10 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 dzięki za odpowiedź. czekam niecierpliwie na opis. jak zwykle jedyne forum, gdzie zawsze można otrzymać pomoc i podpowiedź. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jezioro bardzo przejrzyste,Ja bym poszedł w naturalne kolory, co prawda nie łowiłem na tym jeziorze a daleko niemam, łódke można gdzieś zwodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Wiem tylko że szkoła nurkowania na miejskim ośrodku "woduje" motorówki i obok ich pawilonu jest czyste miejsce, ale czy jest slip to nie zwróciłem nigdy uwagi.No i z wypożyczalni też się chyba da- jednak wjazd jednorazowy na ośrodek to 10zł.Nie wiem jak na ośrodku Archimedes.Jeśli w sobotę/niedzielę łba nie będzie urywać- to podskoczę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Kąpałem się w tym jeziorku, ładnych parę lat temu! Przepiękny akwen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Akwen jest ładny tylko z roku na rok wody coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi