BreederGoulda Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Łukaszu najpierw wypadało by się przywitać na forum w odpowiednim do tego dziale. Co do kija jaki szukasz, to z tym budżetem raczej marne szanse na kij o takich parametrach z pracowni, jakiegoś seryjniaka sandaczowego owszem zapewne trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ens Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Przepraszam już to nadrobiłem nie wiedziałem ze taki dział się tutaj znajduje . A co do kija z pracowni w niektórych tematach pisaliście aby może powiększyć budżet i poszukać coś z pracowni niestety nie szukam takiego kija bo nie jestem aż tak obyty i wyczuty aby coś dobrać pod rękę z pracowni dlatego szukam czegoś seryjnego biorę pod uwagę tez coś używanego akcja fast x-fast chcialem dowiedzieć jakie jest wasze zdanie i jakie kije byście polecili Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 To już musisz zaczekać na odpowiedź kolegów co testowali kije seryjne, ja będę zlecał wykonanie ale 2,40 pod sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zachecam do kupna batsona hot shot. Jest w trzech rozmiarach,ja mam pierwszego hs1021 , mam dziesięć wedek a i tak 90% mojego wędkowania odbywa się tym kijem.Super uniwersał na rzeke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zachecam do kupna batsona hot shot. Jest w trzech rozmiarach,ja mam pierwszego hs1021 , mam dziesięć wedek a i tak 90% mojego wędkowania odbywa się tym kijem.Super uniwersał na rzeke... Zgadzam się z kolegą również posiadam kijek Batsona HS 1021F 6-15lb...pod gumy idealne narzędzie służy mi do sandacza na lekko chociaż to względne pojęcie...sumki do 150 cm jako przyłów też ogarnia bez nadwyrężania się...mówię o jeziorowych wąsach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yebnie Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam wszystkich po kiju, zwracam się z ogromną prośbą do was, poszukuje Spinningu do 200zł pod Sandacza.Na oku mam na chwilę obecną jeden kijek "DRAGON EXPRESS Jig 2,70m 7-30g", może ktoś poleci coś innego ciekawszego.(Wiem że to mój pierwszy post na forum czytam tutaj sporo informacji lecz nie jestem jeszcze tak obiegany w temacie aby dyskutować stąd mój brak aktywności.)Z tego miejsca chciał bym podziękować wszystkim, którzy mi pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dzień dobry!http://jerkbait.pl/t...l/?hl=powitaniemoże tu: http://jerkbait.pl/topic/58861-kij-sandaczowy/page-9?hl=%2Bkij+%2Bsandacza#entry1654273a może tu:albo tu:http://jerkbait.pl/topic/62002-ekonomiczny-kij-okoniowo-sandaczowy-jaki-wybra%C4%87/?hl=%2Bspinning+%2Bsandaczhttp://jerkbait.pl/topic/67813-dorad%C5%BAcie-jaki-blank-spinningowy-b%C4%99dzie-najlepszy/?hl=%2Bspinning+%2Bsandaczhttp://jerkbait.pl/topic/43848-spinning-cw-3-1520-g-240-270-cm-100-150-z%C5%82-pilne/?hl=%2Bspinning+%2Bsandaczhttp://jerkbait.pl/topic/20235-dylemat-w-wyborze-spinningu/?hl=%2Bspinning+%2Bsandaczhttp://jerkbait.pl/topic/8119-kije-sandaczowe/page-4?hl=%2Bspinning+%2Bsandacz#entry1094504itd, itp, etc, ona, nrd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yebnie Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 @Jano dziękuje bardzo, szukam konkretnych propozycji do tej kwoty, na MHX czy St.croix mnie nie stać dlatego napisałem temat do takiej kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) 200 zł hm...Czasem na giełdę coś wejdzie.Może napisz w dziale kupie - spinn na sandacza do 200 złTak czy siak warto się zainteresować giełdą.PS.Mikado zdaje się miało coś w swej ofercie;- inazuma- kamisori Edytowane 22 Lutego 2016 przez Minibam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 no to temat "yebnie" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yebnie Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) 200 zł hm...Czasem na giełdę coś wejdzie.Może napisz w dziale kupie - spinn na sandacza do 200 złTak czy siak warto się zainteresować giełdą.PS.Mikado zdaje się miało coś w swej ofercie;- inazuma- kamisoriDziękuje kolego niestety nie zarzucę tematu bo nie jestem dłużej niż 30 dni na forum , Jeśli są jakieś propozycję to poproszę Edytowane 22 Lutego 2016 przez Yebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 kolego polece ci dragona który rok temu kosztował 340 zł a w zwiazku z tym ze wyszedł jego nowy model mozna go miec za 175 jest to dragon nano power xt40mam polecam fajny kij , a jego nowszy brat xt 60 ktrego miałem w rekach na rybomanii ... no piekny lzejszy ale nie widze juz w nim tej mocy co w "40" polecam !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek88 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Polecam dragon milenium super fast 5-25 grAlbo dragon milenium powerjig kijki powinieneś dostać w cenie lekko ponad 200zl ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Generalnie warto rozejrzeć się za wędką używaną, do sezonu sandaczowego jeszcze dużo czasu to na pewno coś trafisz fajnego a do 200zl pojawiają sie na giełdzie fajne patyki. Nie piszesz nic o tym gdzie będziesz łowił i na jakie przynety, czy potrzebujesz dłuższej wędki do łowienia w rzece czy króciaka na łódkę, czy to będzie łowienie pt. sandacz na lekko czy ciężka orka. Czy chcesz wklejkę czy klasyczny spinning. Polecam ściągnąć sobie katalogi producentów i popatrzeć co mają w ofercie i coś sobie wybierzesz.Tu masz link z katalogami do pobraniahttp://www.katalogiwedkarskie.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Popatrz na allegro, widziałem bogajże wczoraj używkę millenium power jiga za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A dlaczego ten wątek "wisi" tu a nie w "poczekalni" ? - jeżeli w ogóle ma prawo bytu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Także polecam Effzet pro jig (słyszałem o nim mnóstwo dobrych opinii, a także poradził sobie z przyłowem suma, gdzie można zobaczyć film na youtube pewnego kolegi) powinieneś gdzieś go znaleźć w okolicach 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Masz ten kij, czy tylko o nim słyszałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A dlaczego ten wątek "wisi" tu a nie w "poczekalni" ? - jeżeli w ogóle ma prawo bytu Temat połączony z kilku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yebnie Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Generalnie warto rozejrzeć się za wędką używaną, do sezonu sandaczowego jeszcze dużo czasu to na pewno coś trafisz fajnego a do 200zl pojawiają sie na giełdzie fajne patyki.Nie piszesz nic o tym gdzie będziesz łowił i na jakie przynety, czy potrzebujesz dłuższej wędki do łowienia w rzece czy króciaka na łódkę, czy to będzie łowienie pt. sandacz na lekko czy ciężka orka. Czy chcesz wklejkę czy klasyczny spinning.Polecam ściągnąć sobie katalogi producentów i popatrzeć co mają w ofercie i coś sobie wybierzesz.Tu masz link z katalogami do pobraniahttp://www.katalogiwedkarskie.plWięc tak będę łowił na rzekach Wisła, Wieprz, Jeziorka łowie tylko i wyłącznie z brzegu gumy 4calowe + główki max 20gram. Jakieś koguty. Fido słyszałem o tym kijku tylko Edytowane 22 Lutego 2016 przez Yebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yebnie Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Mój post nie aktualny wybór padł na Dragon Nano Power XT40P 228 CW.21-42g podziękowania dla snoek3 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofii09 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 witam. poszukuje kijka na zanderki do 5 stowek . Łowię wyłącznie na J. Śniardwy z łódki oczywiście, na głębokościach 5-12m(opad20-25g +guma 4c) . Liczę na jakieś konkretne podpowiedzi. wcześniej myślałem nad inazumą w 2-składzie 220 / 28g ... być może za pięniądze które moge przeznaczyć uda mi się kupić coś używanego z pracowni. Liczę na wasze podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 W tej kwestii kija używanego nikt Ci nie podpowie, bo jak na giełdzie będzie dobra opcja to przed podpowiedzią ktoś zgarnie.A co złego widzisz w inazumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Sprawdź nowa serie mikado robiona podobno na blasku z inazumy albo po prostu kup ta inazuma naprawdę fajny kijek za nieduże pieniądze , osobiście posiadam monoblank do 22 g i o długości 198 i naprawdę lubię ten kijek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) witam. poszukuje kijka na zanderki do 5 stowek . Łowię wyłącznie na J. Śniardwy z łódki oczywiście, na głębokościach 5-12m(opad20-25g +guma 4c) . Liczę na jakieś konkretne podpowiedzi. wcześniej myślałem nad inazumą w 2-składzie 220 / 28g ... być może za pięniądze które moge przeznaczyć uda mi się kupić coś używanego z pracowni. Liczę na wasze podpowiedzi.Postaw temat na giełdzie, sporo kijów ludzie po szafach trzymają. MHX-y, Batsony... @Jozi, nie całkiem masz rację, dobre sandaczówki spokojne sobie czasami wiszą na giełdzie, sam poppinga MHX dwa razy wystawiałem a nie za bardzo widzę coś lepszego pod gumy do 25g za 450 zyla. Edytowane 19 Marca 2016 przez FidoAngel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi