kofii09 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 przelatalem caly sezon na inazumie w 1 skladzie do 22 g ale problem transportu jest, wolalbym w 2 czesciach cos . zastanawia mnie ta inazuma do 28 g na allegro sa aktualnie 2 oferty tego kija.. z drugiej strony to chetnie bym mhxa przytulil kolega ma i to jest roznica pomiedzy ina a mhxem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Miałem tą inazumę w ręce i mhx aż tak bardzo ją nie przebija. Mam S842-2 i jak ostatnio miałem jakiegoś kongerka 2,13 takiego do 10g to w granicach 200zł był przyzwoitym kijkiem.Wiadomo co szyte na miarę to inna bajka, ale kasa podwójna na wejściu za używkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Z braku laku i mnie się taka Ina /2,29m/22g/ przytrafiła. Jeszcze nie wiem, co potrafi ale rokowania są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viciu Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Inazuma 2,29 do 22g to bardzo udany kijek.trochę niedoszacowany, komfort łowienia zaczyna się tak od 12g + 3cale gumy a górnej granicy nie sprawdziłem.myślę że w tej cenie bardzo dobry budżetowy kij na sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ja miałem MB842-2 MHX , fajny patyk , co prawda się nim nie nałowiłem bo poszedł w obieg z uwagi na prosty fakt ... za tą samą kasę mam dwie sztuki Kamisori czy Inazumy - sam sprawiam sobie kamisori 220 do 12 i 229 do 22 g - ogarnę tym zestawem całe moje łódkowe łowienie a na intensywność połowów ze środka pływającego sięgającą u mnie max 10-15 wypadów w roku to będzie dla mnie pełen wypas.Oczywiście oba kijki będą łowiły też z brzegu , nie wychwalam niesprawdzonego , ale zapowiadają się bardzo fajnie.Model 220 do 28 g w mojej skromnej opinii - na sucho fajniejszy od MB ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Kurde, tak wychwalacie. Namówiliście i mnie. Na dniach idę pomacać Kamisori 229cm do 22g i prawdopodobnie go wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Nie śpiesz sie tak, na razie wiekszość opini to "macanki" a sandaczówka ma być czuła, tego nie da sie w sklepie wybadać. Mam takie "sprawiajace dobre wrażenie na sucho" i leżą na strychu bezużyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 To ten sam blank co inazuma tylko z oplotem niby Toray i malowany , do tego jak ktoś tak jak ja nienawidzi skss to będzie zadowolony bo z tym uchwytem jest jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Panowie potrzebuje pomocy-szukam kija z przeznaczeniem typowo pod sandacza z łódki, cw max mysle ok 40g. Rzuciłem temat na giełdzie z nadzieja na jakas robiona używkę albo cos z "wyższej polki" jak Fenwickle czy STC ale jak na razie cisza...Mój budżet to ok 300pln i jak sie nic nie trafi mysle nad Kamisori Zander 220/28g albo Dragon Nano Power XT40P 21-42g 198 lub 213cm Edytowane 22 Marca 2016 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Panowie potrzebuje pomocy-szukam kija z przeznaczeniem typowo pod sandacza z łódki, cw max mysle ok 40g. Rzuciłem temat na giełdzie z nadzieja na jakas robiona używkę ale jak na razie cisza...Mój budżet to ok 300pln i jak sie nic nie trafi mysle nad Kamisori Zander 220/28g albo Dragon Nano Power XT40P 21-42g 198 lub 213cmSzukaj inazumy na olx jest chyba używka i "będzie pan zadowolony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Chyba wole juz dołożyć kilka zł i kupic Kamisori. Blank ten sam co Inazuma, a ubrany w uchwy Fuji i alconite(chyba?)...Pewnie jezeli nie trafi sie nic na forum, to własnie na tym sie skończy. P.S.Panowie, a czy STC Premier ps66mhf to dobra opcja na sandacze? Edytowane 22 Marca 2016 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja bym bral pod uwage jeszcze Savage Finezze, Abu Veracity , brzytwy jak cholera Nowki mozna wyrwac po 350 zl. Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Darek64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Polecam nową serię spinningów jednoczęściowych Mikado Kamisori. Bardzo szybkie i cięte wędki. Osobiscie oddałem Inazumę i będę go testował za 6 tygodni na sandaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 może ktoś porównać z doświadczenia Dragon Millenium Power Jig 2,40 5-25 vs Dragon Elite 2,40 7-25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Mileniumke od dragona np. Power jig. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodkikubek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam kolegów spiningistów, mam 16 lat i od miesiąca podpaliłem się spiningiem ... Chciałbym poprosić o polecenie sprawdzonego kijka na sandacza w cenie do maksymalnie 300 zł. Łowić będę z brzegu, nad zalewem... czasami rzeki, okazyjnie jeziora. Myślę, że nie będą to jakieś wielkie ryby, dlatego myślę, że cw fajnie by było w granicach do 22g. Mam prawie 2m wzrostu i tu pojawia się dodatkowe pytanie co do długości wędki, mam jeden spining 2,7 i jeden 2,6 i łowi mi się nimi dość dobrze. Chciałbym być zadowolony z zakupu tej wędki choć odrobinę tak jak z zakupu okoniowej wędeczki Mikado Lexus Sapphire. Wolałbym, żeby nie była to wklejanka i dodam, że tam gdzie łowię często trafia się szczupak, a tak średnio 30 - 40 centymetrowe szczupaki i sandacze, to taka klasyka. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebzon Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 inazuma 229/22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ile było takich tematów... oj śmiecisz Kolego,śmiecisz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 inazuma 229/22ta inzauma ma tylko na papierze 22g... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Popatrz coś z mikado. Nihonto zander i inazuma zander. Na początek spełnią wymagania i jak trafisz w necie to zostanie Ci jeszcze na dobrą plecke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pranagal Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 CD orka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam kolegów spiningistów, mam 16 lat i od miesiąca podpaliłem się spiningiem ... Chciałbym poprosić o polecenie sprawdzonego kijka na sandacza w cenie do maksymalnie 300 zł. (...)W ubiegłym roku miałem okazję pomachać nad wodą Impress Zander 270cm/8-28g, na prawdę zacny kijek. Nie bez kozery uważam, że to najlepsza seria z oferty JAXON-a, dorównująca podobnym z innych firm, a oferowanym za znacznie większe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pranagal Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 W kwocie 300zł na sandacza na pewno znajdziesz coś z kijów Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Siema, a ja z czystym sumieniem mogę polecić Konger Stalion JIg Zander. Kije bardzo lekkie i cięte. W tym roku bardzo się sprawdziły na wypadzie do Szwecji. Taki kijek można kupić w granicy 200zł. Sandacze nie mają szans. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 No i ma uchwyt Fuji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi