Leszczu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mam malutki problem z obrotówkami Mepps Agila 4. Są one ciężkie i nie pracują same w opadzie (muszę stosować tzw. dopalacz). I teraz, jeśli skruszę obciążenie obrotówki do gołego drutu to będzie ona pracowała sama (bez dopalacza) w opadzie od chwili wpadnięcia do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Podczepię się do tematu. Jak podrasować małe obrotówki, aby kręciły się nawet przy wolnym prowadzeniu? Co podgiąć, co dociążyć a co odciążyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanios Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Od kiedy do obrotówek uzywa się opadu? Prowadzi się po prostej linii z odpowiednim tępem, dlatego lepiej miec wieksze przełożenie kołowrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Podczepię się do tematu. Jak podrasować małe obrotówki, aby kręciły się nawet przy wolnym prowadzeniu? Co podgiąć, co dociążyć a co odciążyć? Ja również podłączę się do pytania, ostatnio bardzo mnie zainteresował ten temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi