hublands Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Super blaszka. wybierasz się na troć w styczniu? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Hej,dzięki Norbert,tak wybieram się ale z muchą,a blachami dozbrajam kumpli ,poza tym jak będzie cieplej trzeba się zgadać na wspólne kucie Edytowane 14 Grudnia 2018 przez Zack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam,Gnom 24g/7.5 cm ,materiał kwasiak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Witam,Gnom 5.5 cm/19 g oraz Alga 5.8 cm/9 g,materiał stal KO Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Zack 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Porównanie kolorów w zależności od stopnia wygrzania. Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Zack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Jako totalny amator zapytam w czym wygrzewasz ? Jakiś piekarnik czy piecyk ? Edytowane 16 Grudnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Witam,kuchenka gazowa,poza tym ważny jest jeszcze gatunek stali KO,grubość stali,wielkość błystki Edytowane 16 Grudnia 2018 przez Zack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Witam,dawno nie wstawiałem żadnych blach,mało czasu na klepanie,materiał kwasiak, jajko 4.5 cm/7 g, i moja pierwsza delbanka (pozdrawiam Jacek ) 6.5 cm/8g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Witam,dawno nie wstawiałem żadnych blach,mało czasu na klepanie,materiał kwasiak, jajko 4.5 cm/7 g, i moja pierwsza delbanka (pozdrawiam Jacek ) 6.5 cm/8g P1170942.JPGA pozdrawiam pozdrawiam ????, no powiem Ci że jeszcze z kwasiaka Delbanki nie widziałem ????, dobrze że ją zrobiłeś może zauważysz to coś w tej blaszce a ona ma to coś ????. Podpowiem Ci że jest to blaszka raczej na rzekę na jezioro musi być z cienkiej blachy np 10cm blacha 1mm można uzyskać prace podobną do pracy woblera ????. Będę Cię podgladał ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, montonii ciąg dalszy:) dwukolorowe większe i cięższe wahadełka Gnom 10cm/ 53 g i Alga 11.5cm/56 g.filmik z pracą Gnoma https://www.youtube.com/watch?v=EN5mJzNbKQ8filmik z pracą Algi https://www.youtube.com/watch?v=8AJe0Rz5srQ pozdrawiam zaglądających. Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Zack 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) Witam, pod tym linkiem https://www.youtube.com/watch?v=mUHQPB5jItA krótki film z pracy dużego zwierza:) Gnom 15 cm/110 g,pozdrawiam Edytowane 6 Maja 2019 przez Zack 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Witam,Gnom 12 cm/70 g w towarzystwie Algi 11.5 cm/ 56 g Edytowane 11 Maja 2019 przez Zack 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Napisano 29 kwiecień 2019 - 21:48 Bezinteresownie Dozo zachodu dla Mnie zeby kupic taka blaszke -cuda na poczcie ,przelewy,blaganie Znajomych.Przyznam jednak ze jak bym byl w kraju i smigal do Szwecji na ryby -bez wachania w ciemno bym bral.Blaszka niby zwykly kawalek zelastwa ale spojrzcie panstwo na filmy -jaka zajeb...ta Praca.10 puktow Użytkownik TERMOS edytował ten post 29 kwiecień 2019 - 21:50 Jeszcze nie w wodzie dla nich przeznaczonej bo za płytko, ale pojadą ze mną do Szwecji i myślę nieźle się sprawdzą. Zdaje się, że w końcu trafiłem na wahadła jakich szukałem , a trochę ich mam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Witam,stadko lekkich Alg 6.5 cm/13 g,8 cm/19 g,11.5cm/42g Pod tym linkiem https://www.youtube.com/watch?v=fjp0uVm1teE&feature=youtu.be krótki film z pracą 11.5 cm/42 g Poligon testowy rzęsa opanowała,kroczek amura w sile 50 szt zapuszczony,ale na efekty przyjdzie trochę zaczekać. Edytowane 18 Maja 2019 przez Zack 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Oj niektóre zdaje się dla mnie.????Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Witam, pod tym linkiem https://www.youtube.com/watch?v=mUHQPB5jItA krótki film z pracy dużego zwierza:) Gnom 15 cm/110 g,pozdrawiam Opisze prace tego "zwierza"-testowałem na Żarnowcu-jak ktoś chce kupić to jedynie do butów/łyżka ideolo/Kręci się w kółko,plecionki żal.Testowałem w towarzystwie paru kolegów.Tego 15cm nie polecam bo filmik fajny,tylko że inna blacha do mnie przyszła.Na filmie srebro ładnie pracuje a ja mat dostałem.Żeby nie to ze malowanie i oczy dałem to zwrot by był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Napisałem ,w jaką kotwice miała być uzbrojona blacha,dla Ciebie zrobiłem idetyczną z kształtu i pracy jak dla @ Mike,jak nie potrafisz sobie poradzić z uzbrojenie wedle wskazówek to już nic na to nie poradzę t 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Fakt jest taki,ze jak sie uzbroi za lekka kotwice wahadlo wpadnie w ruch wirowy,nikogo tu nie bronie..tylko tak jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Napisałem ,w jaką kotwice miała być uzbrojona blacha,dla Ciebie zrobiłem idetyczną z kształtu i pracy jak dla @ Mike,jak nie potrafisz sobie poradzić z uzbrojenie wedle wskazówek to już nic na to nie poradzę tPo pierwsze uzbroiłem blachę po kolei w trzy wielkie kotwice/wg wskazówek/dodałem kółko na przód blachy i bez.Po drugie moja blacha jest innego kształtu/teraz się dopatrzyłem/niż na filmie.To fajnie że komuś przed sprzedażą sprawdziłeś blachę w akcji/zapewne ta z filmu/ i jest dobrze,szkoda że nie w tym przypadku.I nie pisz że nie potrafię sobie poradzić z uzbrojeniem blachy bo ja się może nie znam ale paru wędkarzy/dobrych chyba?, no jeden to Wizner się nazywa,pewnie też się nie zna na uzbrojeniu blach//Opisałem sytuację żeby autor blachy przemyślał sprawę bo to taniutkie nie jest a po co ktoś jeszcze ma mieć pretensje.Ja się już cieszę,miałem kupić łyżkę do butów,no to mam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Jeszcze raz napiszę załóż Savage gear Big Fish 7/0 dociążyc do 18 g ,i bedzie pracowała jak należy,wszyscy którzy mają ode mnie niezbrojone blachy, i zbroją tak jak im napisze nie mają problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Witam,gruby zwierz vol 2 ,kolega @ gaweł podesłał blachę na dozbrojenie do mnie, nadmienię że nie została dotknięta młotkiem przeze mnie a po założeniu sugerowanej kotwicy ,blacha pracuje prawidłowo czyli nie wpada w nadmierną rotację pod tym linkiem krótki film z pracą tegoż gnoma ,https://www.youtube.com/watch?v=mZG-PqrgTKo Edytowane 27 Maja 2019 przez Zack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Witam,gruby zwierz vol 2 ,kolega @ gaweł podesłał blachę na dozbrojenie do mnie, nadmienię że nie została dotknięta młotkiem przeze mnie a po założeniu sugerowanej kotwicy ,blacha pracuje prawidłowo czyli nie wpada w nadmierną rotację pod tym linkiem krótki film z pracą tegoż gnoma ,https://www.youtube.com/watch?v=mZG-PqrgTKoNa filmie wygląda ok.Napiszę jak pracuje w realu już może w ten weekend.Dziękuję za podejście do tematu,autor blach sprawy traktuje poważnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Ja dostałem uzbrojone, gnoma 70g i alge 56g i pracują bardzo dobrze. Edytowane 28 Maja 2019 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Posiadam zarówno algi jak i gnomy od Zacka , wszystkie pięknie kolebią się na boki. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 7 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Witam,jak zwykle trochę klasyki z pod mojego młotka:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi