admin Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tym razem prezentujemy kolejny step (CDC Bron Dun) z naszej szkoły w wersji video. Zapraszamy do kina naszej Szkoły. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Po porażce przy pierwszej próbie po filmiku w końcu mam motywację aby usiąść jeszcze raz do tego suchara. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jak zobaczyłem tę sterówkę bażanta , to aż się uśmiechnąłem . Dobry materiał to podstawa .Ja żeby dokręcić do CDC muszę używać szczypiec , a dokręcenie za CDC graniczy z cudem ekwilibrystyki . Wasza sterówka jest z koguta bażanta , a moja z bidnego kogucika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 pisarz, jeśli masz krótkie promienie, musisz wiązać tułów w dwóch ratach. Z pierwszego pasma do połowy tułowia, potem zawiązać następny pęczek promieni i do końca, do skrzydełka dochodzisz drugim pasmem. Czasami, zwłaszcza przy wiązaniu dużych nimf, brązek z bażanta, trzeba to robić nawet na trzy pasma. Głowa do góry, dasz radę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 pisarz, jeśli masz krótkie promienie, musisz wiązać tułów w dwóch ratach. Głowa do góry, dasz radę!Umiesz zmotywować , dałem radę . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orvis123 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Kiedyś też coś wykonałem tylko zamiast cdc dałem syntetyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi