rafciu Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witajcie Koledzy czy ktoś z Was posiada lub ma namiary na kogoś mającego w sprzedaży pokrywę silnika do HONDY BF25 KM ? Sezon się zbliża a ja bez pokrywy jestem. Dziękuję za wszelkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaex Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witamy Może serwis Hondy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Proponuje serwis w Siedlcach Kemer ToolsGostek z ktorym mozna wiele zalatwic to P. Piotrek505554614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysio12 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 jak od 20 pasuje zadzwon tu 791 602 791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafciu Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witajcie. Niestety od silnika HONDA 20 KM nie pasuje a serwis Hondy woła 1 900,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaex Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Za kawał plastiku... W takim razie poszukałbym na zagranicznych stronach (www.ebay-kleinanzeigen.de itp) silnika na części. Kurier przywiezie to za 30 eur, byle byś tylko trafił. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urasenty Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie chce Cię martwić ale bardzo mało jest 25tek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 na allegro gościu wystawia czapy-może akurat będzie miał taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafciu Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Witajcie Szukam praktycznie od listopada. I widzę że silnik 25 jest bardzo chodliwy i niezniszczalny stąd tak mało części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysio12 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 moze inaczej.. jest ich bardzo malo i wszystkie nawet zepsute ida w remont niz na czesci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rafciu
Witajcie
Koledzy czy ktoś z Was posiada lub ma namiary na kogoś mającego w sprzedaży pokrywę silnika do HONDY BF25 KM ? Sezon się zbliża a ja bez pokrywy jestem. Dziękuję za wszelkie porady.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi