TAJMIEN Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 wiesc niesie ze nie tylko na pomorzu Trcinki już budują gniazdka Wyjscia trotek do przynety były już na Odrze pod Wrockiem (wiem coś o tym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Zachęcony pozytywnymi opiniami, zamówiłem pokrowiec u p. Krzysztofa. Szybko, sprawnie i porządnie Gdyby jeszcze ktoś potrzebował . - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Wyjscia trotek do przynety były już na Odrze pod Wrockiem (wiem coś o tym ) No już jakieś 15 lat temu słyszałem o tym od Józka Sendala i Karola Napory.Tomek Krzyszczyk złowił dwie 70-ki za Kędzierzynem...itd Edytowane 16 Listopada 2012 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja też skorzystałem i zakupiłem pokrowiec z cordury od p. Stankowskiego do mojego nowego MHX no i same pozytywy, wykonanie, kontakt na najwyższym poziomie, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Odświeżę temat czy ma ktoś kontakt do p. Stankowskiego który szyje pokrowce. Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Cholera pomylilem osoby. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Darek64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalN Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Ja z kolei polecam takie pokrowce: https://sklep.krawiectwoewa.pl/pokrowiec-na-wedke-teleskop-bat-pelna-ochrona-p-46.htmlPokrowiec jest grubszy od tych które dostajemy z wędką, nawet nie ma porównania. Bez problemu szyja na dowolny wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Cześć.Panowie szukam kogoś kto szyję pokrowce np.z weluru na kije...Kiedyś na forum znalazłem taką osobę ,niestety teraz szukam i nic...podeslijcie jakieś namiary.Jeśli napisałem w złym watku proszę o przeniesienie tam gdzie trzeba...Dzięki i pozdrawiam.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) napisz do Bartka @Manniek66 Edytowane 11 Lutego 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) napisz do Bartka @Manniek66Dzięki wielkie! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Lutego 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Marcin zadzwoń jak coś do Miśka, on jest z Lubelszczyzny:http://pokrowcenawedki.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Marcin zadzwoń jak coś do Miśka, on jest z Lubelszczyzny:http://pokrowcenawedki.pl/Dzięki Tomasz. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Odkopię. Potrzebuje kilka miękkich pokrowców do jednoskładów cast o długości 2,60/2,70 m.Takich jak na zdjęciu czyli z rozcięciem na rzepy na końcu tak aby wszedł multik . Pokrowiec może się zwężać w stronę szczytówki.Wie ktoś gdzie taki kupię albo kto może uszyć? Może być tez oryginał taki jak na zdjęciu z wędki Big Pike. Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Kolego godski spróbuj tutaj:http://pokrowcenawedki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Witam, Znacie kogoś kto robi/sprzedaje porządne pokrowce materiałowe na wędki w rozsądnych cenach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Moja mama, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Moja mama, a co? Piter, Ty mi z nieba spadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Info priv buahahahahaha. Nie serio, info priv. Piszcie jakie potrzebujecie długości itp. Mamy gdzieś fajny materiał "polskie moro", który był kupiony specjalnie na pokrowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Mi nikt nie chciał uszyć[emoji53] to sam uszyłem właśnie z takiego moro, fajny materiał Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi