czaro73 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Cześć Mam ogromną prośbę do Was;ostatnio nabyłem Corel Paint Shop Photo Pro X3, ale w środku nie było żadnej instrukcji, która umożliwiła by mi dokładnie poznanie w/w programu. No właśnie, GDZIE i JAK mogę, kupić, ściągnąć takową instrukcję ???!!! Z góry dziękuję za pomoc Pozdr czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 ...czaro73, wybierz się do najbliższej większej księgarni i popytaj... nie znam tego programu ale myślę, że bez większego problemu znajdziesz literaturę na interesujący cię temat... http://www.corel.com/servlet/Satellite/pl/pl/Content/1192639 386269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wielkie dzięki za extra szybą odp , ale najbardziej mi zależy na formie pisanej ( corel'a mam zainstalowanego na komp bez internetu, czytaj; kompie syna ) Pozdr czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 ...czaro73, wybierz się do najbliższej większej księgarni i popytaj... nie znam tego programu ale myślę, że bez większego problemu znajdziesz literaturę na interesujący cię temat... Jak do tej pory sprawdzałem empik i zdrada nic nie mają Może faktycznie w jakiejś większej Dzięki Pozdr czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 http://helion.pl/ksiazki/coreldraw_x3_cwiczenia_praktyczne_r oland_zimek,cwcox3.htm ...może coś takiego... czasowo niedostępna, ale warto podpytać... ...a nie sorry to corel draw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 kazdy corel ma instrukcje w PDF-ie seryjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 ... i helpa pod F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 polecam to od lat bdb poziomhttp://corel.wodip.opole.pl/forum/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Panowie, Wielkie Dzięki za pomoc Pozdr Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi