joker Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Omyłkowo zmontowany sterowiec pod szczupaka, o właściwym już rozmiarze 12cm pomalowany i gotowy do wyprawy. Tak więc po powrocie ze Szwecji jedzie do ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A jak nie wroci? PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Macieju, nie kracz! Oczywiście, że wróci na tarczy Choć Robercie, może jednak zrób jakieś zdjęcie ... ot tak na wszelki wypadek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Macieju, nie kracz! Oczywiście, że wróci na tarczy (...)Na tarczy wracali martwi (w domyśle - pokonani) wojownicy. Zwycięzcy wracali z tarczą. Pogubiłem się już, kto tu kracze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 O w mordę! ale mi się po... Jak mawiał mój przyjaciel, prosty człowiek z Mazur : "lepszy dobry bajer niż kiepskie studia" wybrnę z tego lapsusu następująco: Robert wróci z tarczą ... a na tarczy wobler ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zdjęcie i tak będzie zrobione, bo wszystko może się wydarzyć. Gdyby zaginął w jakiś tajemniczy sposób, np. został odstrzelony przy wyrzucie, to dostaniesz inny, oczywiście z historią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 I ja mam woblera do oddania w dobre ręce więc jak tylko znajdę chwilę to podeślę. Ale raczej po maju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Robercie, sam nie robię przynęt, ale posiadam takowe i mam przynęty kolegi, którego tutaj nie ma na forum a robi przepiękne. Znam się z Nim już ponad dziesięć lat i mam króciutką, być może prozaiczną historię związaną z jego woblerami. Chętnie podeślę i naskrobię parę słów. Czy wpasowuję się w ramy Twojego pomysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Sławku,nawet nie pytaj Pogadamy na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Ok, pisz śmiało, póki jestem sam w domu Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 No to widzę, że wątek ruszył z kopyta! Miejsce jakże czynnych krytykantów zajmują po usunięciu się w cień tych pierwszych, a jakże, tym razem bierni darczyńcy. Zamiast zapychać na pocztę, albo wołać kuriera Szanowni Rękodzielnicy postują w czasie przyszłym i trybie przypuszczającym na dodatek warunkując. Jeden nawet chce dać dyla za morze. Żaden ze mnie rękodzielnik, ale chyba narobię Wam wstydu i podrzucę Robertowi jednego jerka (coś tam, coś tam Woblery Kujawskie) Autor chyba mnie nie powiesi? Tylko historyjkę jakąś trzebaby dopisać. Hmm. Czy to nie dzisiaj Światowy Dzień Prawienia Złośliwości? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 ...ale z Ciebie zadymiarz ... literacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Przepraszam z góry ewentualnych urażonych. Wodowaliśmy dziś łódkę i wstrętna małpa (wielka i ciężka) sprawiła nam trochę problemów technicznych. Lepszej wymówki jakoś nie wymyśliłem na poczekaniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Robercie, dzięki za miłe słowa w innych wątkach, imyślę to ja sobie, że coś pod hasłem szafa, powinno mieć IMIĘ,gdyż na tym etapie, to już jest Wieża Babel, Twoja wieża Babel,z jej „przedmiotami”, a każdy ma swój życiorys, swoją historię,teraz wspólną,ale gdyby zaczęły opowiadać naraz, byłby to gwar, gwar z siedmiu placów,tych placów już nie ma i ta historia przygasa.Nie chowaj tego pod APPT, to jest zły czas na archiwa, wymieniają prezesów.Nazwij przyjaźnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Coś drgnęło i przybyło :nr2 to przekaz od mojego imiennika Roberta @joker. Nazwał go "omyłkowy" bo jakoś tak nie chcący, zmontowany błędnie ... a i tak szczupłe na Stora Bellen zaliczył (zreszta jak widać zrobiony specjalnie na tę wyprawę)13cm, 33,1g nr3 maleństwo kleniowe/jaziowe od Sebastiana @sebo75754cm, 3,37g Dziękuję Koledzy za chęć udziału we wspólnej zabawie Edytowane 29 Maja 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 A ja tu czegoś nie rozumiem.Skoro masz taki szacunek do kolegów i ich dzieł dlaczego chcesz je za darmo ? Mi by było wstyd prosić coś od kogoś kogo szanuje i doceniam jego prace by mi to oddał.I nie zrozum mnie zle ale koledzy wkładaja dóżo pasji w to co robią i na przysłowiowe piwko im sie należy za każdy wobler,blaszkę ,gume ,itpAle to tylko moje skromne zdanie.Cała akcja mi sie podoba panie Bobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Bob zapomniałem na śmierć, że miałem wysłać coś do Ciebie... Podeślij mi dane do wysyłki na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Daniel, Twoja skrzynka "zdechła" Reanimuj ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Już powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 BOB1, wątek ruszył w marcu. Na tę chwilę do Twojej inicjatywy realnie odniosło się tylko trzech Twórców? Czy nie uaktualniasz na bieżąco informacji o otrzymanych "eksponatach"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Nie ma powodów do aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Zatem zasmuciłeś mnie mimo woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja się nie martwię a wręcz przeciwnie Wielką frajdę sprawił mi Daniel @Qcyk przysyłając swoje dzieła. To na prawdę nie tuzinkowe wyroby i tym bardziej jestem wdzięczny.Daniel (APPT4), ukłony 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi