Friko Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Na dolniku jest pianka i shrink tuba z Tackle.de. Pianka Matagi jest pod shrink tubą... sprytne, czy to nie pianka tylko shrink tuba na goły blank + kawałek pianki na samym końcu ? Ciekawy patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 sprytne, czy to nie pianka tylko shrink tuba na goły blank + kawałek pianki na samym końcu ? Ciekawy patentDokładnie. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Swietna robota przy tych karpiowkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Swietna robota przy tych karpiowkach Dzięki. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 sprytne, czy to nie pianka tylko shrink tuba na goły blank + kawałek pianki na samym końcu ? Ciekawy patentAha i jeszcze jedno.. Ta szrink tuba jest nałożona na blank i piankę Eva a następnie opkurczona za pomocą opalarki... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Marcin super że zaczynasz mieć czas dla przyjemniejszych zajęć.W głowie mam plan i mam nadzieję że jeszcze w tym roku przyjadę do Ciebie z z blankiem. Karpiówki które pokazałeś super w tym stylu będzie moje zamówienie wędki castingowej w big rozmiarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Marcin super że zaczynasz mieć czas dla przyjemniejszych zajęć.W głowie mam plan i mam nadzieję że jeszcze w tym roku przyjadę do Ciebie z z blankiem. Karpiówki które pokazałeś super w tym stylu będzie moje zamówienie wędki castingowej w big rozmiarze. [emoji38]Karolu zapraszam...Z tym czasem to taki trochę krótki epizod[emoji23]...ale fakt zdecydowanie kręcenie wedek jest przyjemniejsze. Pozdrawiam. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Po kilku miesiącach oczekiwania...jest u mnie[emoji16]. Teraz to będzie można toczyc[emoji4]... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Maszyneria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Długo nic nie robiłem...A tu na warsztat taka #Qualia trafiła, model XS902MH... Według mnie dość uniwersalny blank. Ten egzemplarz będzie budowany głównie pod twarde przynęty, ale myślę że gumą nie pogardzi[emoji6].Uzbrojony będzie w przelotki #SeaGuide w systemie #delta z uchwytem #delfin. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Pracę rozpoczęte... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 No panie ile Lb ma ten blank że tak grubo na starcie z przelotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 No panie ile Lb ma ten blank że tak grubo na starcie z przelotkami.17lb Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 17lb Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaA tam odrazu grubo[emoji12]... Od qh16 przez q6... Ma być głównie pod trocie... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Myślę że już w sobotę Mariusz będzie testował na Wiśle nową wędkę, na pewno nie wytrzyma do sezonu trociowego . Widziałem jak się blank gnie z tym spacingiem, bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 8 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Myślę że już w sobotę Mariusz będzie testował na Wiśle nową wędkę, na pewno nie wytrzyma do sezonu trociowego . Widziałem jak się blank gnie z tym spacingiem, bajka.Karol oby lakier wysechł...Napewno nie wytrzyma, sam jestem ciekaw jak finalnie wyjdzie... Na sucho fakt ładne ma ugiecie... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Pierwsza #Qualia XS902MH ubrana w Delfina i Deltę, przelotki SeaGuide, nic metaliczna..Wkrótce testy po których napisze coś więcej o tym kiju.. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Fotki.. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Jaka moc tego blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Jaka moc tego blanku?10-17lb Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 10-17lb Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaDomyślam się że pytasz ze względu na przelotke startową..Tak ma być bo kij ma targac duże rybki[emoji6]..Kij pod trotki robiony, ale i pod wislane sandacze z brzegu.Dostał 14 przelotek z czego 2 sztuki Q. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Tak mi sie pomyslalo ze moze cos 20lb plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Mariusz odebrał, czy musi jeszcze poczekać bo masz prawo pierwszych rzutów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Tak mi sie pomyslalo ze moze cos 20lb plus Nie miałem żadnej quali, ale pewnie te 17 lb można deczko przeciążyć także w sumie może miałeś rację albo byłeś blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Mariusz odebrał, czy musi jeszcze poczekać bo masz prawo pierwszych rzutów .Karolu, Mariusz dobrze jej się nie przyjrzał schował w pokrowiec i do bagola.... Ale mam asa w rękawie tzn. mam kołowrotek jego więc to może faktycznie pierwszy będę ja[emoji12] Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi