MarcinZ Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 I mnie interesuje masa tego boronka84g. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 #40FishingArt Noctiss SNT61013-1N, 6'10", 7-13lb, 5-20g.Wędzisko zostało zbudowane na świetnym blanku sandaczowym made in Poland[emoji1200], uchwyt karbonowy "Delfin" rowniez [emoji1200]rodzimej produkcji,ktory wzmacnia doznania bardzo czułego blanku podczas brania[emoji298][emoji298][emoji298] [emoji298][emoji298][emoji298]. Przelotki to Sea Guide RSolution tytanowe w kolorze czarnym. Omotka ProWrap czarna. Butt z polaczenia korka z twardą pianką Matagi [emoji325],zakonczony firmowym kapslem M.Z.Rods [emoji3526]. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Możesz zdradzić gdzie dostać Sea Guide RSolution tytanowe w kolorze czarnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Jak można to podaj tą informację (przelotki) kanałem otwartym bo też bym skorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Mozecie nabyc u mnie...[emoji3526] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 #40FishingArt Noctiss SNT61013-1N, 6'10", 7-13lb, 5-20g.Wędzisko zostało zbudowane na świetnym blanku sandaczowym made in Poland[emoji1200], uchwyt karbonowy "Delfin" rowniez [emoji1200]rodzimej produkcji,ktory wzmacnia doznania bardzo czułego blanku podczas brania[emoji298][emoji298][emoji298] [emoji298][emoji298][emoji298].Przelotki to Sea Guide RSolution tytanowe w kolorze czarnym. Omotka ProWrap czarna. Butt z polaczenia korka z twardą pianką Matagi [emoji325],zakonczony firmowym kapslem M.Z.Rods [emoji3526]. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu TapatalkaTo nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 To nie mójMarku twoj kijek jutro wrzucę.. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 #41FishingArt Noctiss SNT61013-1N, 6'10", 7-13lb, 5-20g.Ponownie wędzisko zbudowane na świetnym blanku sandaczowym made in Poland[emoji1200], w nieco innej tonacji nawiazujacej do oplotu srebrnego na czesci dolnej.Uchwyt karbonowy "Delfin" rowniez [emoji1200]rodzimej produkcji,ktory wzmacnia doznania bardzo czułego blanku podczas brania[emoji298][emoji298][emoji298][emoji298][emoji298] [emoji298][emoji298][emoji298]. Przelotki to Sea Guide RSolution tytanowe w kolorze czarnym. Omotka ProWrap czarna + delikatny tipet z nici metalizowanej srebrnej . Butt carbonowy z twardą pianką Matagi [emoji325], ozdobne srebrne pierścienie ,zakonczony firmowym kapslem M.Z.Rods [emoji16]. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Mój ci on 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 #42North Fork Lux X-ray MB 736-1, Fast, Med Heavy, 7'3", 8-16lb, 1/4—3/4oz.Wędzisko zbudowane na topowym blanku od Garego Loomisa..Uchwyt kołowrotka Delfin, przelotki SeaGuide Ls w kolorze czarnym, omotka ProWrap czarna z akcentem pojedynczej srebrnej nici. Prosto i jednoczesnie elegancko. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 #43North Fork LMX X-ray SB683-1, ExFast, Medium, 6'9", 6-14lb., 3/16—1/2oz.Kolejny topowy blank od G. Loomisa.Wędzisko uzbrojone w uchwyt Delfin i przelotki tytanowe Sea Guide Rs w kolorze czarnym.Butt karbonowy z pinezką , omotki ProWrap+nić metaliczna srebrna.Wyszedł bardzo elektryzujacy zestaw[emoji298][emoji298][emoji298]. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Fajne te loomisie mam jednego GLX model z 1998 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 #44Qualia Sj-m682l, 203cm,3-7lb,2-7g. Blank ubrany w uchwyt Fuji TVS16 z insertem karbonowym, zakończony pierscieniami Fuji. Butt z tego samego materiału jak insert w uchwycie, zakończony z góry pierścieniem Fuji z dołu kapslem firmowym.Przelotki SeaGuide Ls w kolorze czarnym, omotka ProWrap colorfast czarna, w części dolnej dodatkowy tipet z nici metalizowanej w kolorze złotym. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 #45MATAGI TR78 Super Nimble Minnow7'8", 5-12lb, 3-14g.-przelotki Sea Guide RSolution tytanowe gunsmoke-uchwyt AT Apex 16 z nakrętką od Fuji tvs 16 i insertem karbonowym, osadzony na arborach grafitowych-butt to mix korka z korkoguma zakończony firmowym kapslem-omotka ProWrap gunsmokeŚwietna propozycja do lowienia pstrągów.Polecam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 19 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 #46North Fork LMX X-ray St905-2, 9'0", 8-17lb, 3/8-1 oz.Ponownie flagowy blank od Garego Loomisa. Blank ubrany w uchwyt Fuji tvs-tk16 z insertem karbonowym. Nić nylon ProWrap burgundy z wstawkami metalizowanej w kolorze złotym. Przelotki tytanowe SeaGuide w kolorze czarnym. Rękojeść to mix korka burnt z czarną pianką Eva i korkogumą. Blank to typowy Fast,o pelnym ugieciu z ładnie pracującym dolnikiem,stworzony raczej pod przynęty twarde jak woblery i wszelkie żelastwo do łowienia tych grubych kleni po bolenie, sandacze... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 #47Qualia Xjb 661m 6'6", 4-18g , 8-15lb..Blank uzbrojony w uchwyt Delfin z buttem carbonowym, zakonczony pianka Eva i firmowym kapslem.Przelotki tytanowe Sea Guide RS w kolorze czarnym, nić ProWrap colorfast czarna z metalizowana srebrną wstawką.Swietny blank na sandacze. Polecam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 #48Qualia Xjb 661m 6'6", 4-18g , 8-15lb.Blank uzbrojony w uchwyt Delfin z buttem carbonowym, zakonczony pianka Eva i firmowym kapslem.Przelotki tytanowe Sea Guide RS w kolorze gunsmoke , nić ProWrap colorfast 561 z metalizowana złotą wstawką.Swietny blank na sandacze. Polecam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 #49Qualia Xsj 702l, 213cm, 1-7g, 2-6lb. Wedzisko uzbrojone w przelotki Sea Guide LS tytanowe w kolorze czarnym. Uchwyt kołowrotka Delfin i butt z tego samego materiału.Omotka nić ProWrap colorfast czarna.Wedzisko o nieco głębszej pracy jak modele xpsj, sprawdzi się w połowie okoni jak i pstrągów na przynety miekki ale nie tylko... Polecam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 #50Qualia Sub581l, 173cm, 1-7g, 3-8lb. Monoblank z pełnego węgla, pancerny, stworzony do łowienia małymi przynętami duzych ryb.Wedzisko dostało uchwyt delfin i butt carbonowy z tego samego materiału zakonczony firmowym kapslem. Przelotki Sea Guide Rs tytanowe gunsmoke.Omotka z nici metalizowanej w kolorze miedzi.Polecam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Qualia Sub581l, to ten co Mariuszowi robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Qualia Sub581l, to ten co Mariuszowi robiłeś? Tak, to ten. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie masz takiego gotowca co by go sprawdzić na paszokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie masz takiego gotowca co by go sprawdzić na paszokachNie mam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 #51Qualia Xsj762l, 229cm, 2-9g, 3-8lb.Blank uzbrojony w uchwyt Delfin + butt z twardej pianki Eva zakonczonej firmowym kapslem.Przelotki SeaGuide LS w stalowej ramce gunsmoke. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi