MarcinZ Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca #152Qualia blanks XJB702ML, 213cm ,3-14g, 6-12lb. Rękojeść : Uchwyt American Tackle Apex 16 z insertem carbonowym, buttgrip karbonowy zakończony pineską z logo.Przelotki : SeaGuide Ls w kolorze gunsmoke.Nić: Czarny nylon Fuji. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca #153MHX S842-2, 213cm, 2-9g, 4-8lb. Rękojeść : Uchwyt Sea-Guide Woven-Carbon Gloss AirK, buttgrip karbonowy lakierowany zakończony pinezką z logo.Przelotki : SeaGuide Tytanowe Rs Black.Nić : ProWrap 819 Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca #154MHX ST1023-2, 2.6m, 6-12lb, 10-21g. Rękojeść : Uchwyt Fuji Dps deluxe Gunsmoke, +jasny korek zakończony korkogumą.Przelotki :SeaGuide Tytanowe Ls w kolorze gunsmoke.Nić : ProWrap Colorfast. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca #155North Fork Composites FW701-1, 213cm, 1-4lb, 0.5-3.5g. Rękojeść :Uchwyt Crs Gloss, z nakrętką carbonową AT, miks korka i korkogumy.Przelotki : Fuji TorziteNić : ProWrap 819 Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca #156Fish MHX St 1022-2, 2.6m, 5-14g, 4-8lb. Rękojeść : Uchwyt Fuji skss 17, korek Tiger black zakończony korkogumą i cokolikami w kolorze złotym.Przelotki : SeaGuide Tytanowe Rs BlackNić : ProWrap 819 z dodatkiem złotej metalizowanej. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca #157Suzuki Rxf-5lb-702, 213cm, 1-6g, 3-7lb. Rękojeść : Uchwyt karbonowy CRS z nakrętką Fuji, buttgrip karbonowy zakończony pineską z logo.Przelotki : Tytanowe Seaguide RS Black.Nić : ProWrap 819. Znany i lubiany blank, szybki, świetnie trzymający ryby.Zastosowanie to pstrąg, okoń. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca #158Fish MHX Hs-9600-2, 240cm, 6-12lb, 5_14g. Rękojeść : Uchwyt BRS, korek klasy Flor zakończony korkogumą.Przelotki: SeaGuide RS srebrne.Nić: Fuji 007. Wędzisko z serii salmon-steelhead zbudowane pod duże pstrągi z okazjonalny łowieniem boleni pod indywidualne zamówienie.Świetnie rzucający blank o progresywne pracy.. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) #159Suzuki blanks RXf-8lb-702, 213cm, 3.5-11g, 6-12lb. Rękojeść : Uchwyt American Tackle Apex 16 carbonowy, buttgrip korek burl z korkogumą.Przelotki :SeaGuide Ls w kolorze czarnym.Nić: Czarna metalizowana, akcent złotej metalizowanej przy rękojeści, top zakończony żółtym fluo. Edytowane 27 Sierpnia przez MarcinZ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września #160Qualia blanks PT641L 193cm, 2-7g, 2-5lb. Rekojesc: Uchwyt kołowrotka Fuji Kskss 16 +cfx i insert karbonowy, dodatki pierścieni w kolorze czerwonym, buttgrip cfx zakończony pineską z logo.Przelotki : SeaGuide Tytanowe Rs.Nić :Fuji Scarlet. Wędka zbudowana na monoblanku, szybka o głębokim ugięciu.Świetnie sprawdzi się pod Twiche i inne przynęty twarde... Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi