MarcinZ Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 (edytowane) Bardzo ładna xzoga. Z ciekawości jaka waga wyszła i jak z wyważeniem ? Kilka osób narzekało na balans przy zbyt lekko budowanych rękojeściach, tutaj ciężki korek i korkoguma pewnie zrobiła dobrą robotę.Dziękuję. Nie zdazylem zważyć [emoji6]...Balans wyszedl ok, byla robiona pod ultegre 4000 jesli czegos nie pomylilem.. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Maja 2023 przez MarcinZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 #78Rodbuilders Republik Invader Series 11ft, cw. 90g. Blanki stworzone do method feeder o dość mocnym dolniku pracujacym pod ryba, część szczytowa łagodnie przechodząca w część środkową.Blanki nadaja sie do method feeder jaki i feedera klasycznego.Niebawem kolejne modele z tej serii beda zbrojone do 110g i 150g. Uchwyt i rękojeść: Alps Mvt carbonowy +butt grip carbonowy zakończony pinezką.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze czarnym.Nić:ProWrap Nylon czarny.Szczytowki ProWrap neon orange i pink. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 #79FishingArt Blaas F Nano Slf10020-2N, 10', 10-20lb, 10-35g. Uchwyt i rękojeść: Fuji Dps17 gunsmoke, korek Wave +korkoguma.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze srebrnym.Nić: ProWrap nylon nr. 343 + wstawka z nici srebrnej. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 #80FishingArt Blaas F Nano Slf10020-2N, 10', 10-20lb, 10-35g. Uchwyt i rękojeść: Fuji Dps17 gunsmoke, korek Wave +korkoguma.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze srebrnym.Nić: ProWrap nylon nr. 343 + wstawka z nici zlotej. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 #81FishingArt Blass Slim Sls9015-2,2.75m, 8-15lb, 5-25g. Uchwyt i rekojesc: Uchwyt karbonowy Crs z nakretka od Fuji sks16, butt grip karbonowy zakonczony pinezką.Przelotki: SeaGuide Rs tytanowe w kolorze czarnym.Nić: Fuji czarny nylon. Świetne wędzisko do połowu praktycznie wszystkich ryb z brzegu na średniej i dużej rzece. Doskonałe sobie radzi z podrośniętymi pstragami,boleniami a sandacze opaskowe tez obskoczy.Katapulta na przynety jak woblery i żelastwo.Polecam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 #82FishingArt BlaasM Nano SLM 868-2N, 8'6", 4-8lb, 3-10g. Rękojeść: Uchwyt Delfin+butt z korka burl z korkogumą zakończony kapslem z Logiem pracowni.Przelotki: SeaGuide Rs tytanowe w kolorze czarnym.Nić: Fishhawk Scarlet. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 #83Rodbuilders Republic IN-MF 13ft ,110g. Tym razem coś dla fanów feedera dystansowego i metody.. Rękojeść:Uchwyt Alps Mvt Carbon + butt grip karbonowy zakończony pinezką.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze czarnym.Nić: Fuji nylon czarna. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Marcin,feeder miazga!!!Napisz coś więcej o blanku, co to jest, gdzie kupiłeś, czy szczytówki są dołączone, czy sam wykonywałeś, wielkość przelotek i jeśli możesz koszt budowy.Jest naprawdę piękny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 #84Rodbuilders Republic IN-MF 12. 5ft ,150g. Ponownie coś dla fanów feedera dystansowego i metody.. Nieco mocniejszy jak poprzednik. Rękojeść:Uchwyt Alps Mvt Carbon + butt grip karbonowy zakonczony pinezką.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze czarnym.Nić: Fuji nylon czarna. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 #85MIZUKI 70UL, 213cm, 1-7g, 2-6lb. Rękojeść : uchwyt carbonowy z zabudowaną nakrętką Fuji.Przelotki: SeaGuide tytanowe Rs w kolorze czarnym.Nic: Fuji nylon czarna. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 #86FishingArt KraagF SKF7616-2, 7'6", 8-16lb, 5-28g. Rękojeść : uchwyt Delfin +karbonowy butt zakończony pinezką i kapslem z firmowym logiem.Przelotki: SeaGuide Rs tytanowe w kolorze czarnym.Nić: ProWrap burgund+ szczyt fluorescencyjny. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 #87FishingArt BlaasXf Nano SLXF1006-2, 10'0", 2-6lb, 1.5-12g. Rękojeść: Uchwyt BRS gunsmoke z profilowanym insertem drewnianym, korek klasy AAA+korkoguma.Przelotki: SeaGuide Rs tytanowe gunsmoke.Nić: Scarlet. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 28 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 #88FishingArt Blaas Slim Nano SLS9025-2N, 9', 15-25lb, 13-40g. Rękojeść: uchwyt delfin+twarda pianka Eva+butt zakończony pinezką z logo.Przelotki: SeaGuide Ls.Nic: Fuji nylon czarna + matalizowana niebieska przy rękojeści. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 25 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 #89FishingArt Tube Rolling Technologies Kraag F Nano Skf665-1n, 6'6", 1-5lb, 0,7-7g. Przelotki: Sea Guide RS tytanowe w kolorze gunsmooke.Rękojeść: uchwyt Fuji Tvs16 maksymalnie przyciety z obu stron, miks korka i korkogumy.Nić: Scarlet. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 25 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 #90Spinning na blanku muchowym "szklak" 3cz., 7', 0.5-5g, 1-4lb. Przelotki: Sea Guide Ls Rękojeść: uchwyt Fuji skss 16, korek Wave. Nić: biały nylon. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 30 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 #91FishingArt Tube Rolling Technologies Ventus R Nano 10', #1, 4-cz. Muchowy blank na życzenie klienta został uzbrojony na spin... Parametry szacuję na 0.5-5g i 1-4lb. Rękojeść: uchwyt BRS, korek premium+korkoguma.Przelotki: SeaGuide Rs tytanoweNic: Fishhawk Rust Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 #92MHX ST-1022, 8'6", 4-8lb, 5-14g. Rękojeść: uchwyt AT Apex 16 +insert karbonowy + miks korka wave + korkoguma.Przelotki: Sea Guide Ls gunsmoke.Nić: Burgund. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Jakość wykonania omotek pierwsza klasa!Jakim lakierem/żywicą robisz, o ile to nie tajemnica? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Jakość wykonania omotek pierwsza klasa!Jakim lakierem/żywicą robisz, o ile to nie tajemnica?Potwierdzam, mam możliwość podziwiać powyższy kij codziennie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) Jakość wykonania omotek pierwsza klasa!Jakim lakierem/żywicą robisz, o ile to nie tajemnica?Dziękuję..A lakier to - https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Lakier-do-omotek-GENERATION-4-HighBuild-HB-2x5ml-w-strzykawkach/1478#galleryName=productGallery,imageNumber=1-copied Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Listopada 2023 przez MarcinZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 #93FishingArt Tube Rolling Technologies BlaasXf SLXF 906-2N, 9', 2-6lb, 1.5-12g. Rękojeść: uchwyt Crs osadzony na grafitowych arborach z nakrętką zabudowaną Fuji + pierścienie ozdobne w kolorze gunsmoke,butt karbonowy zakończony pinezką. Przelotki: Sea Guide Rs tytanowe w kolorze gunsmoke.Nić: Fuji burgund. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 #94FishingArt Tube Rolling Technologies BlaasM SLM708-2N, 7', 4-8lb, 3-10g. Rękojeść: uchwyt CRS karbonowy z zabudowaną nakretka Fuji+pierscienie czarne + butt karbonowy zakończony pinezką.Przelotki: Sea Guide Rs tytanowe w kolorze czarnym.Nić: Tac TWT 2001 Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 #95Qualia blanks XPSJ762L,229cm, 2-7lb,2-7g. Rękojeść : uchwyt Fuji skss 16 + butt z pianki eva zakończony pinezką.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze czarnym.Nić : Tac 418 Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 #96Qualia blanks XPSJ702UL, 213cm, 2-5lb,0.5-4g. Rękojeść : uchwyt Fuji skss 16 + butt karbonowy zakonczony pinezką.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze gunsmoke.Nić : Jedwab 231. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Marcinie chciałem zapytać o nitkę na omotki, mógłbyś coś więcej napisać ? Albo jakiś link dać do zaopatrzenia ? Czy nitka jest tak cienka/przezroczysta że "kolorek sam się zrobił" ? Mam na myśli kolor omotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi