MarcinZ Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Marcinie chciałem zapytać o nitkę na omotki, mógłbyś coś więcej napisać ? Albo jakiś link dać do zaopatrzenia ? Czy nitka jest tak cienka/przezroczysta że "kolorek sam się zrobił" ? Mam na myśli kolor omotkiSilk 231 - sunburst, nić pod wpływem lakieru robi sie całkowicie przezroczysta, gdy jest sucha wygląda zupełnie inaczej..Mam dokladnie tej marki ze zdjecia. Nie pamiętam gdzie kupiłem. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Czyli jedwab naturalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Serwus, jest dostępny tutaj: https://tackle24.de/FishHawk-Bindegarn-Seide-Staerke-A-90m-versch-Farben W zeszłym tygodniu zamawiałem kolejne dwie szpulki, więc powinni mieć na stanie. Pozdrawiam,Bartek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 #96Qualia blanks XPSJ702UL, 213cm, 2-5lb,0.5-4g. Rękojeść : uchwyt Fuji skss 16 + butt karbonowy zakonczony pinezką.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze gunsmoke.Nić : Jedwab 231. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu TapatalkaMarcin możesz kilka słów napisać o tym blanku ? Akcja, realne c.w. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Marcin możesz kilka słów napisać o tym blanku ? Akcja, realne c.w. ?Takie info od klienta na temat tego blanku.. "Od dołu na flaucie zobaczysz opad na główce 0,5g na cienkiej pletce. Górą nie przekraczałem 3g z kajtkiem 2" bo ie mialem takiej potrzeby ale myślę że 5g i 3" na spokojnej wodzie jeszcze polowisz, może bez szybkiej reakcji kija na podbicie lekkie ale da się. Optimum myślę 5g z jaskółką 2,5". "Praca blanku szczytowa typowo jigowa, podczas obciazenia przechodzi w srodek do 1/3 dlugosci blanku, dolnik dosc dlugo trzyma,wraz ze wzrostem obciazenia dolnik juz zaczyna gadać.Ogolnie bardzo fajna okoniowka. Postaram sie zrobic jakies ugiecia i wrzuce foty w wolnej chwili. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 #97Rodbuilders Republic Invader IN-MF 13ft 110g. 3-czesciowy feeder z przeznaczeniem pod method-feedera jak i feedera klasycznego.W zestawie 2 szczytowki 2.5 i 4oz. Rękojeść : uchwyt Fuji dps18, korek wave zakończony korkogumą.Przelotki: SeaGuide Ls w czarnej ramce.Nić : Fuji nylon czarna. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 #98TAC Kasai Ul, 196cm,1-9lb,2-8g. Rękojeść :uchwyt AT Apex 16 karnonowy+zabudowana nakrętka +butt pianka eva z kapslem.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze gunsmoke.Nic: Tac nylon 1314+ wstawka ProWrap colorfast 561. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 #99Qualia blanks XS902MH, 274cm, 10-17lb, 10-35g. Rękojeść: uchwyt Fuji Dps18, twarda pianka Eva zakończona pinezką. Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze sunblasted.Nić: Fuji nylon czarna + wstawka z ProWrap srebrnej. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 #100MHX S-871-2, 220cm, 0.8-5g, 2-6lb Rękojeść:Uchwyt Delfin + butt zakończony karbonem i pinezką z logiem.Przelotki: SeaGuide Ls tytanowe kolor czarny.Nić: Fuji nylon czarna + wstawka z ProWrap złotej. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Gratualcje z okazji #100 Marcinie, ładny projekt się trafił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Gratualcje z okazji #100 Marcinie, ładny projekt się trafił Dziękuję.. Oficjalnie pierwszym kijem zbudowanym jako pracownia był tez ten sam model Mhx-a i tez w delfinie[emoji4]... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 taka "klamra" można powiedzieć, pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 #101 #102TAC Triaxis SP 10ft. 3lb. Rękojeść: uchwyt Fuji Tvs16 z insertem karbonowym, reszta dolnika pokryta schrinktubą z zakończeniem logiem pracowni.Przelotki:American Tackle TiForged Air Guides.Nić: Fuji colorfast czarna + wstawka ze złotej ProWrap. Bardzo przyjemne karpiówki do holu z pontonu lub na mniejsze wody z brzegu, stalkingu. Stosunkowo szybkie blanki, mięsiste, bardzo dobrze rzucają do tego piękna praca pod rybą. Polecam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Marcin mógłbyś powiedzieć co to za schrinktuba ? Wygląda jak piankowa/matowa . Bardzo ładnie to wygląda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Marcin mógłbyś powiedzieć co to za schrinktuba ? Wygląda jak piankowa/matowa . Bardzo ładnie to wygląda .Shrinktuba to taki material ktory pod wpływem podgrzewania nastepuje obkurczanie, wyglada podobnie jak pianka eva, jest matowa i antyposlizgowa. Nie wiem vo to za material no nigdy nie zglebialem tego tematu ale struktura przypomina gumowe tworzywo.. Mozna ja kupic w roznych opcjach srednicy długości , koloru, a takze wzoru.. Dostępne są w Tackle24.de i Rodhouse. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 #103Rodbuilders Republic Invader Series IN-MF 11 ft, 2-sklady + 3 szczytowki 0.5,1,i 1.5oz., cw.90g. Kolejny feeder z oferty RodHouse. Ciekawa propozycja do lowienia na feeder klasyczny jak i method-feeder. Polecam. Rękojeść: Uchwyt karbonowy Alps Mvt, butt karbonowy zakończony pinezką.Przelotki: SeaGuide Ls czarne.Nić: Fuji nylon czarna. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 #104Rodbuilders Republic Invader Series IN-MF 11 ft, 2-sklady + 3 szczytowki 0.5,1,i 1.5oz., cw.90g. Nieco inaczej zbrojony jak poprzednik feeder z oferty RodHouse. Ciekawa propozycja do lowienia na feeder klasyczny jak i method-feeder. Polecam. Rękojeść: Uchwyt Fuji Dps17 gunsmoke, korek Wave zakończony korkogumą i kapslem z logo pracowni. Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze gunsmoke Nić: Fuji nylon czarna. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 #105Qualia blanks XSJ-S602UL, 183cm, 0.7-5g, 1-4lb. Rękojeść: uchwyt Fuji skss 16 zakonczony pierścieniami Fuji, butt z pianki Eva hkapsel z logiem pracowni.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze czarnym.Nić : Tac nr. 418 nylon. Blank z pełną szczytówką,mimo to nie widać łączenia tej części blanku, bardzo płynne ugiecie.Bardzo dobrze ładuje przynety nawet w dolnym zakresie. Idealny do łowienia okoni w podanej gramaturze.Świetna czułość.Polecam. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 #106 #107 #108Ostatnie trio w tym roku.. Nowe modele (prototypy) od Qualia blanks PT642UL, PT642L, PT662L w dwuskładzie.Kto wie, może za jakiś czas będą w sprzedaży[emoji848]. Póki co w ofercie Qualii macie te same blanki w jednym kawałku. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Marcinie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 30 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Dziękuję. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 #109FishingArt Tube Rolling Technologies KraagXf Skxf9016-2 Nano, 9'0", 8-16lb, 6-30g. Rękojeść: Uchwyt karbonowy CRS Matt+nakretka Fuji zabudowaną miksem korka z korkogumą.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze gunsmoke.Nić : Tac nr. 102. W związku z awaria telefony zostały mi słabe zdjęcia z chwili montażu wedziska... Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 #110FishingArt Tube Rolling Technologies Kraag Xf 707-2 Nano, 213cm, 2-7lb, 1-14g. Rękojeść : Uchwyt Crs Matt z zabudowana nakrętką Fuji, korek Tiger black + korkoguma.Przelotki : Tytanowe Seaguide Rs w kolorze gunsmoke.Nić :Tac nr 102. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 #111Suzuki blanks, Rxf-3lb-762 Pro, 228cm, 2-5lb, 1-4g. Rękojeść : Uchwyt American Tackle Apex 16 z insertem z korka,miks korka+korkoguma.Przelotki : Tytanowe Seaguide Rs w kolorze gunsmoke.Nić : Tac nr 102. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 #112Xzoga Shitenno SR-G72 M, 218cm, 6-16lb, 5-30g. Rękojeść : Uchwyt Fuji Tvs 16 z insertem carbonowy 3k, korek Tiger black +korkoguma.Przelotki :SeaGuide Ls w kolorze gunsmoke.Nić : Fuji nylon czarna. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi