MarcinZ Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 #132 #133 #134TAC Triaxis Carp VX Vantage 13ft, 3.75lb.TAC Triaxis SP Spod/Marker 13ft, 5lb. Rękojeść : Uchwyt Fuji Dnps 18 zakończony pierścieniami w kolorze czarnym, buttgrip pianka Eva zabudowana shrinktubą i zakonczona pineską metalową.Przelotki : American Tackle TiForged Air ze szczytowa SeaGuide.Nić : Wędziska zaomotkowane nicią w kolorze oliwka nylon z dodatkiem złotej metalizowanej. Spod to już czarny nylon. Jeżeli szukacie lekkich, szybkich kiji do rzutu na duże i ekstremalne dystanse to polecam te blanki. [emoji573][emoji91] Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 #135 FishingArt Tube Rolling Technologies Blaas Slim Nano SLS 9010-2, 275cm, 2-14g., 6-10lb.. Rękojeść: Uchwyt Fuji skss 16 + korek burl moon połączony z korkogumą. Przelotki: SeaGuide Tytanowe Rs. Nić: Fuji nylon czarny z dodatkiem czerwonej metalizowanej. Znany dobrze szybki blank o pięknym głębokim ugieciu. Świetnie nadaje się do łowienia pstragów, kleni,jazi i nie tylko... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 (edytowane) #136Qualia blanks XSJ-S602UL, 183cm, 0.7-5g, 1-4g.Rękojeść: Uchwyt AT Apex 16 skrucony z insertem karbonowy zakończony pierścieniami w kolorze niebieskim, butt z twardej pianki Eva z cokolikiem niebieskim zakończony kapslem z logo pracowni.Przelotki: SeaGuide Rs tytanowe w tunelu stożek Ls tytanowe.Nić: nylon niebieski z wstawkami złotej.Bardzo szybka i czuła okoniowka pełną szytówką nie bojąca się przyłowów. Pięknie trzyma okonie, świetne ugiecie pod rybą. Polecam. Edytowane 16 Grudnia 2024 przez MarcinZ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 #137North Fork Composites IM LMX HS7600-2, 230cm, 7-14g., 6-12lb. Rękojeść: Uchwyt Fuji Tvs 16 z insertem w kolorze czerwonym, z zabudowana nakrętką karbonem i pierścieniami również w kolorze insertu. Butt karbonowy zakończony pineską z logo.Przelotki: SeaGuide Ls tytanowe gunsmoke.Nić:Fuji Nylon Scarlet. Blank typu Hot Shot czyli czuła i poddająca się szczytówka z dość mocnym dolnikiem. Blank z przeznaczeniem sandacz lekko-średnio i okoń na ciężko..Polecam. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Blank kozak, ma tego HS-a w szafie na razie nie doczekał się realizacji bo jeszcze nie mam koncepcji ale bardzo mi się podoba, zwłaszcza ta delikatna cięta szczytówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Pięknie wygląda ten NFC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia #138MJ Blanks 90UL2, 275cm., 2-8lb., 2-8g.. Blank to typowy fast, nadaje się do łowienia kleni, jazi, pstragów, okoni w podanym zakresie przynęt, poradzi sobie z przyłowami w postaci szczupaka czy bolenia. Rekojesc:Uchwyt kołowrotka AT Apex 16 skrócony maksymalnie z nakrętką od Fuji Tvs +kontrą, zakończenia uchwytu Fuji. Insert karbonowy, butt z pianki twardej Fuji zakończony kawałkiem karbon i pineską z logo.Przelotki: SeaGuide Ls w kolorze czarnym.Nić : Czarny nylon z Fuji +wstawka złotej ProWrap. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia #139Batson Enterprises Rx6 Dss1024-2, 2.6m, 10-21g, 8-12lb. Rękojeść : Uchwyt Fuji Tvs-tk16 z insertem carbonowym z akcentem nici niebieskiej , buttgrip karbonowy zakończony pineską z logo.Przelotki : SeaGuide Ls z niebieskimi pierścieniami w ramce gunsmoke.Nić :Czarny nylon od Fuji z wstawka niebieskiej metalizowanej. Wędka zbudowana pod pstrąga z przyjemnym ciepłym, mięsistym ugięciem... Realnie ogarnia przynęty w znacznie niższym ciężarze wyrzutu.. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia #140MHX ST1023-2, 2.6m, 6-12lb, 10-21g. Rękojeść : Fuji TITANIUM CARBON HYBRID NHSS TCP obudowany korkiem River Green i zieloną korkogumą, zakończony cokolikami w kolorze złotym.Przelotki : SeaGuide LsNić : ProWrap 507 z dodatkiem złotej. Wędka zbudowana pod grube pstragi, ale śmiało można zabrać ten kij na bolenie, szczupaki czy sandacze łowione na woblery. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 13 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia #141Suzuki Rxf-3lb-762 Pro, 228cm, 2-5lb, 1-4g. Rękojeść : Uchwyt American Tackle Apex 16 z nakrętką od Fuji Tvs 16 +insert z korka, całość zabudowana miksem korka zakończona korkogumą i cokolikami w kolorze czarnym.Przelotki : SeaGuide RS Tytanowe w kolorze gunsmoke.Nić: ProWrap 819. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Suzuki Rxf-3lb-762 Pro, 228cm, 2-5lb, 1-4g.Ładny kijek, dasz radę coś napisać o jego realnych parametrach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 13 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Suzuki Rxf-3lb-762 Pro, 228cm, 2-5lb, 1-4g.Ładny kijek, dasz radę coś napisać o jego realnych parametrach? PozdrawiamWg.mnie kijek ogarnia jigi od 1g, okolice 2g jest idealnie, wirówka typu aglia do 1,wobki do max. 5cm wąsko pracujące. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 14 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia #142 Suzuki Rxf-5lb-702, 213cm, 3-7lb, 1-6g. Rękojeść : Uchwyt Fuji Dps17, korek cactus 2 zakończony korkogumą.Przelotki : SeaGuide Tytanowe Rs w kolorze gunsmoke.Nić : ProWrap gunsmoke. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 14 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Wielkie dzięki za opis kijka na blanku Suzuki Rxf-3lb-762 Pro, 228cm, 2-5lb, 1-4g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia #143Qualia blanks Xjb702ml, 213cm, 6-12lb, 3-14g. Rękojeść :Uchwyt Fuji Tvs 16 z insertem karbonowy, zabudowany mixem korka zakończone go cokolikami w kolorze gunsmoke.Przelotki : SeaGuide Tytanowe z pierścieniem RS w kolorze gunsmoke.Nić : ProWrap 819 nylon, top zakończony w kolorze Neon Green. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego #144Qualia blanks Xsj-s702l, 2.13cm, 2-9g., 2-6lb. Rękojeść : Uchwyt Alps MVT Carbon + butt grip karbonowy zakończony pieska z logo.Przelotki : SeaGuide Rs tytanowe w kolorze czarnym.Nić : Fuji nylon czarna. Wędka zbudowana na blanku z pełną szczytówką. Ugięcie równe, progresywne do dolnika bez widocznego przełamania pomiędzy wklejką a resztą blanku jak zazwyczaj możemy spotkać w sklepowych modelach.Blank bardzo szybki ale dobrze pracujący pod rybami nawet nie dużymi. Świetna propozycja na okonie.. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Ten uchwyt ALPS’a też bardzo fajny! Czy ten karbonowy insert to był w komplecie czy dorabiany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Ten uchwyt ALPS’a też bardzo fajny! Czy ten karbonowy insert to był w komplecie czy dorabiany?Insert jest częścią uchwytu, są różne wersje kolorystyczne. Generalnie jak dla mnie, jest to jeden z bardziej komfortowych uchwytów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Ten uchwyt ALPS’a też bardzo fajny! Czy ten karbonowy insert to był w komplecie czy dorabiany?Jest w komplecie. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego #146Suzuki Rxf-8lb-662, 198cm, 3.5-11g, 6-12lb. Rękojeść : Uchwyt Fuji Tvs 16 z insertem carbonowym, korek Tiger black +korkoguma.Przelotki : SeaGuide Ls w kolorze gunsmoke.Nić : ProWrap gunsmoke+top Neon Green. Blank szybki o głębokim, równym ugieciu, dobrze trzymający rybę.Sprawdzi się do klasycznego łowienia jak i do Twicha.Ogarnie od średniego i dużego pstraga, przez bolenie po szczupaczki na lekko. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 13 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego #147Qualia blanks Xsj 702l, 213cm,1-7g, 2-6lb. Rękojeść : Uchwyt Fuji Tvs 16 +insert carbonowy z zabudowaną nakrętką, korek Flor z korkogumą.Przelotki : FujiNić: ProWrap gunsmoke. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 13 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego #148Suzuki Rxf-5lb-702 Pro, 213cm, 3-7lb,1-6g. Rękojeść : Uchwyt American Tackle Apex 16, insert z korka Wave jak reszta dolnika.Przelotki : SeaGuide Tytanowe Rs gunsmoke.Nić : ProWrap 819 nylon. Kolejny raz "piąteczka" pod pstrąga, obsluzy nieco więcej jak w opisie. Ugiecie głębokie, dobrze trzymające rybę.Sprawdzi się też na okonie, klenie. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca #149Qualia blanks Xjb682l, 203cm, 2-10g, 3-8lb. Rękojeść: Uchwyt Alps MVT 16 + buttgrip karbonowy zakończony pinezką z logo.Przelotki : SeaGuide Tytanowe Rs w kolorze czarnym.Nić : Fuji czarny nulon z akcentem neon green od ProWrap na każdej omotce + celownik przy szczytowej. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 28 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca #150Qualia blanks Xjbh702m, 213cm, 5-21g, 6-14lb. Rękojeść:Uchwyt Alps MVT Carbon, buttgrip mix korka z akcentem karbonowym zakończonym pinezką z logo.Przelotki : SeaGuide Tytanowe RS black.Nić : Fuji nylon czarna[emoji835], z dodatkiem neon Orange ????. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca #151Qualia blanks XJB702ML, 213cm, 3-14g, 6-12lb. Rękojeść : Uchwyt Sea-Guide Woven-Carbon AirK, buttgrip Carbon + pinezka z logo.Przelotki :SeaGuide Tytanowe Rs w kolorze czarnym.Nić :Fuji nylon czarna +tipet z metalizowanej złotej. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi