MarcinZ Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Już niedługo kolejny projekt wędeczki....a na chorobowym zrobione na szybko ,malowane lakierami do paznokci,takie mikro paskudy wyszly na jaski i klenie????.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Po długiej przerwie od dłubania wędeczek powstało takie coś [emoji6]...Dół z muchówki w klasie 5,góra połączenie kawałka[emoji12] muchówki z wklejka w niższej klasie.Uzbrojony w Minimum Hardchrome od 16m do sic Fuji na szczycie.Uchwyt to chiński skss...Wyszedł kijek bardzo delikatny o pełnym ugięciu bez przesztywnien..obsługujący przynęty od mikrojigow 0,5g do max 2,5g ołowiu z 2,5" gumisiem.Dlugosc około 2.1m. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Wkońcu doszedł...[emoji3]Jeszcze tylko uchwyt,przelotki, nić...i gotowe...[emoji6] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Marcinie w co będziesz ubierał mhx ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Marcinie w co będziesz ubierał mhx ?Pierwsza myśl Kr-y i skss,ale chłopaki namieszali mi w głowie i duża szansa jest że będzie delfin +delta...muszę pomacac najmniejszego delfina i pomyśleć. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ucz się ucz, będzie miał mi kto wędki składać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ucz się ucz, będzie miał mi kto wędki składać Jeszcze trochę wiedzy muszę nabyć [emoji6]...ale i tak już jest nieźle [emoji12] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Po ostatnim zakupie od kolegi Marcina powiedział bym, że jest calkiem dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 No i mam Delfina[emoji3]...pierwsze przymiarki...jeszcze kilka drobiazgów i zabieram się za składanie kijka. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Pierwsza nauka pisania[emoji6]...Wstępne rozmieszczenie przelotek i wyważenie kijka...Komponenty doszły więc niedługo będzie finisz [emoji16]. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 hehehe napis Ci skreca na poczatku tez mialem taki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 hehehe napis Ci skreca na poczatku tez mialem taki problem [emoji16]...już naprostowalem...hehehe..Po pół godzinnej próbie i zamazaniu 2 metrów starych blanków,nawet jestem zadowolony...Nie taki diabeł straszny jak go malują...Finalny napis będzie mam nadzieję "miodzio".Jednak stalówka wygrała z pośród różnych mazaków itp. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 trenuj trenuj będzie dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Kręci się... kręci się[emoji16]...jeszcze tylko lakier.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Kręci się... kręci się[emoji16]...jeszcze tylko lakier.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalkaczym piszesz daj fotkę ewentualnie jakiś link do sklepu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 czym piszesz daj fotkę ewentualnie jakiś link do sklepuPisze najtańszym no name chińskim piórem że stalówka za całe 13 plnów kupionym w sklepie z artykułami dla artystów itp....szukalem markowego ale nic u siebie w mieście nie znalazłem.W komplecie było kilka stalówek chyba do kaligrafii z czego dwie nadają się nawet aby przyzwoicie coś napisać.Tusz kupiony w BRC. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 No i skończone...Kijek na blanku Mhx S 871-2,uchwyt "Delfin+ system delta,uzbrojony w przelotki Sea Guide RS z Fuji Sic na szczycie. Nić metaliczna czerwień Fuji,lakier Lamar LB.Kijek został przedłużony o długość butgripa z włókna węglowego zakończonego pierścieniem z twardą pianką Matagi. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jakiego setu przelotek użyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jakiego setu przelotek użyłeś ?Wlotowa 12H-poniewaz będę używał czasami żyłki,a tunel w 4 i szczyt 4,5. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Nowy projekcik...Kijek 2,2m z muchowego blanku w klasie 5.Przelotki Fuji alconite od 16 z sic na szczycie,uchwyt Fuji dps16.Całkiem przyjemny kijek wyszedł... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Po dłuższej przerwie spowodowanej dużą iloscią pracy nareszcie udało mi się znaleźć chwilę czasu na kolejny projek wymyślony przez znajomego karpiarza.Zainspirowany moimi przeróbkami kijów spiningowych wpadł na pomysł zrobienia kijków karpiowych na "Customy".Na warsztat trafiły wędki Delphin Etna 3m,3lb, czeskiegi producenta.Postanowiłem oskrobac blank, wymieniłem przelotki na Fuji alconaity, a dolnik dostał solidny uchwyt Fuji dps black. Całość dopełnia omotka czarna i pierścienie w kolorze czarnym. Rękojeść dostała antypoślizgowe wstawki oraz pogrubienie z pianki matagi zakończonej czarnym kapslem, dzieku czemu kij pewnie trzyma się w ręku podczas rzutu. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Bardzo zgrabnie Ci ta pianka wyszła na dolniku musze powiedzieć , dużo musiałeś stoczyć ? Jakiej pianki uzyłeś że tak ładnie dała się obrobic? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Bardzo ładne wędki , pięknie dobrane komponenty - takie skromne i eleganckie.Brawo !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Bardzo zgrabnie Ci ta pianka wyszła na dolniku musze powiedzieć , dużo musiałeś stoczyć ? Jakiej pianki uzyłeś że tak ładnie dała się obrobic?Na dolniku jest pianka i shrink tuba z Tackle.de. Pianka Matagi jest pod shrink tubą... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Bardzo ładne wędki , pięknie dobrane komponenty - takie skromne i eleganckie.Brawo !!!Dziękuję bardzo za miłe słowo...Takie mialy właśnie wyjść[emoji16]. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi