MarcinZ Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 #14Fishing Art Slf 9010-2, 2.75m, 4-15g, 6-10lb.Wędka uzbrojona klasycznie, uchwyt Fuji skss 17 osadzony na grafitowych arborach z insertem z korka.Przelotki Sea Guide Ls, omotki w kolorze burgundu.Świetny blank o głębokim ugięciu pod twarde przynęty. Idealnie nadaje się do łowienia pstrąga, klenia i jazia.Bolenie na lekko też obsłuży. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Świetnie wykonany , ładna tonacja omotki i bardzo schludnie. Moje klimaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Co to za omotka w tym talonie im6.Fajny oczojebek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Co to za omotka w tym talonie im6.Fajny oczojebek.Green neon. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 #17Mizuki 80UL(T), 2,44m. , 2-8g. , 2-8lb..Blank ubrany w przelotki Sea Guide, uchwyt kołowrotki to połączenie uchwytów Fuji skss i dps, insert i butt wykonany z korka z wstawkami zielonej pianki Eva. Omotki z nici metalicznej z tipetem neon green, top zaakcentowany nicią green neon.Blank o głębokim ugięciu, opisany jako fast, świetnie katapultuje już gramowe przynęty....Według mnie świetna propozycja od okonia po pstrąga. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Łowiłem tym Mizuki klenie i jazie. Wg mnie świetny pod smużaki, woblery do 4 cm i nieduże wirówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 #18Expert Graphite SBS II, 2.13m. , 10-65g..Wędka ubrana w przelotki Sea Guide w kolorze gunsmoke, uchwyt AT z insertem grafitowym, butt zrobiony z korka i wstawek pianki Eva w kolorze szarym.Przelotki okręcone ciekawą nicią, która mi osobiście bardzo się spodobała... Wędka zbudowana pod grubego zębatego drapieżnika... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Co to za nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Co to za nitka? Kupiona u Niemca w Tackle24... Są też inne kolory.. Mam wszystkie[emoji16]. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Łowiłem tym Mizuki klenie i jazie. Wg mnie świetny pod smużaki, woblery do 4 cm i nieduże wirówki.Potwierdzam . A ja okonki - czeburaszka 1g + paproszek i lata bardzo przyzwoicie ewentualnie spin mady 7gr. Tu z racji skumulowanej masy katapultuje dość daleko. Bardzo ciekawa budżetowa propozycja do dłubania . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 jaki kolor mają te mizuki - czarny czy granatowy bo nie potrafię sobie wyrobić zdania na podstawie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 jaki kolor mają te mizuki - czarny czy granatowy bo nie potrafię sobie wyrobić zdania na podstawie zdjęciaCzarny. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 #20Qualia XJB702ML, 2.13m, 3-14g, 6-12lb.Wędka uzbrojona w uchwyt kołowrotka Delfin i zbrojenie Delta na przelotkach SeaGuide Ls. Butt węglowy zakończony twarda pianką Eva z kapslem czarnym.Omotki to czerwony metalic od Fuji[emoji627]. Świetna propozycja od Qualia blanks na sandacze. POLECAM!!! Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 #21Qualia SUB661M, 198cm, 4-18g, 8-15lb.Wedka ubrana w uchwyt Fuji osadzony na grafitowych arborach z insertem z korka burnt Storm jak i dolnik poniżej, przelotki SeaGuide Ls w kolorze czarnym. Wędka stworzona do łowienia dużych, kapryśnych ryb małymi przynetami... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 #19Lemax Barbarian BBR-SG 601L/4kg Pe:0,6-1,5.Blank to pełny pręt, został uzbrojony w uchwyt Delfin, przelotki SeaGuide Ls, w tonacji czarno-złotej. Wędka o płynnym i glebokim ugięciu, świetna pod szczupaka, ale nie tylko... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 #21 Qualia SUB661M, 198cm, 4-18g, 8-15lb. Fajnie wyszla ta rekojesc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 #21Qualia SUB661M, 198cm, 4-18g, 8-15lb. Fajnie wyszla ta rekojesc Dzięki. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Marcin czy w Mizuki 80UL dolnik zacznie pracować szybciej niż w Qualii XSJ762L ? Dla mnie długość przemawia na korzyść Mizuki . Ogólnie chodzi mi o coś tańszego 2.3m-2.4m , okoniówka szybsza z pracujacym dolnikiem od czasu do czasu i nie mam na myśli większych przyłowów . Małe przetasowanie w moim sprzęcie okoniowym będzie i po prostu chciałbym jak najwięcej wiedzieć zanim się zdecyduję Edytowane 27 Października 2020 przez 'mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 27 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Marcin czy w Mizuki 80UL dolnik zacznie pracować szybciej niż w Qualii XSJ762L ? Dla mnie długość przemawia na korzyść Mizuki . Ogólnie chodzi mi o coś tańszego 2.3m-2.4m , okoniówka szybsza z pracujacym dolnikiem od czasu do czasu i nie mam na myśli większych przyłowów . Małe przetasowanie w moim sprzęcie okoniowym będzie i po prostu chciałbym jak najwięcej wiedzieć zanim się zdecyduję Nie mam obu blanków aby porównać, ale z tego co pamiętam to Mizuki będzie jednak bardziej spolegliwy górą jak i dołem szybciej zapracuje. Mizuki też jest nieco wolniejszy od Xsj. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 #22Qualia Blanks XSJ862M, 8'6", 5-21g., 6-12lb.Wędka ubrana w przelotki Sea Guide LS w ramce stalowej gunsmoke ,uchwyt Delfin i do kompletu butt carbonowy. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 #23QUALIA BLANKS XSJ702L, 7', 1-7g., 2-6lb.Wędka ubrana w przelotki Sea Guide Ls,Uchwyt kołowrotka Fuji z insertem z korka, butt z korka.Świetna propozycja do łowienia okoni.. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 #24Qualia bkanks XJB702M, 7', 5-21g., 6-14lb.Wędka ubrana w uchwyt Delfin, uzbrojona w przelotki Sea Guide Ls w systemie Delta.Świetna propozycja na sandacza.. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 #25Qualia Blanks XJB702M, 7', 5-21g, 6-14lbWędka uzbrojona w uchwyt Fuji Skss17, przelotki SeaGuide Ls.Całość w czarnej tonacji z akcentem nici neon green.Świetna propozycja do łowienia sandaczy... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 (edytowane) #26Qualia blanks XS902MH, 9', 10-35g., 10-17lb.Blank ubrany w uchwyt Delfin, uzbrojony w przelotki Sea Guide Ls w kolorze gunsmoke. Nić neon green i tipet z czarnej nici....Wędka zbudowana głównie do połowu nocnych sandaczy z brzegu. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Listopada 2020 przez MarcinZ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam. Mam pytanie odnośnie XJB702M. Ile ogarnie ten blank przy gumach w granicach 10-12cm typu kopyto relax czy cannibal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi