bassy Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 To chyba będzie wątek krótkotrwały. Chodzi mi o to czy są wśród forumowiczów osoby z Lublina. Jeśli tak - proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Czy nikt z Lublina tu nie zagląda???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Chyba jednak nikt z Lublina tu nie zagląda. Może wszyscy pojechali na lipienia z Bystrzycy albo sandacza z zalewu? Ja jestem z Włodawy ale to daleko od Lublina Herman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bassy
To chyba będzie wątek krótkotrwały. Chodzi mi o to czy są wśród forumowiczów osoby z Lublina. Jeśli tak - proszę o kontakt.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi