hlehle Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Poprzednie filmiki zostały dobrze przyjęte, więc jak tylko znalazłem trochę czasu, to poskładałem część materiałów z wyspy Navarino. Tym razem film jest zupełnie inny - nagrywany tylko GoPro (niestety z tego powodu dźwięk jest fatalny), jest znacznie dłuższy, taka bardziej dokumentacja części wyprawy niż streszczenie czy klip. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Widzialem, swietny filmik Calkiem bagniste te rzeczki, tego wlasciwie sie nie spodziewalem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Widzialem, swietny filmik Calkiem bagniste te rzeczki, tego wlasciwie sie nie spodziewalem. Na wyspie jest plaga bobrów. Dawno temu sprowadzili je do Patagonii, aby hodować na mięso. Niestety wymknęły się spod kontroli i wycięły w pień wiele lasów oraz zatopiły wiele obszarów tworząc minizaporówki i bagniska. Kiedyś krajobraz tej wyspy był zupełnie inny. Edytowane 24 Marca 2016 przez hlehle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Daniel filmik pierwy sort bardzo ładne i silne rybska.ZH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Mi się tez podobał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 50min.filmu przeleciało nawet nie wiem kiedy! Urzekająca jest ta dzikość i dziewiczość otoczenia- no i ilość ryb! Wielkie WOW!Pytanie tylko czy po takim wyjeździe chce Ci się jeszcze chodzić za kropkami w Polsce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) 50min.filmu przeleciało nawet nie wiem kiedy! Urzekająca jest ta dzikość i dziewiczość otoczenia- no i ilość ryb! Wielkie WOW!Pytanie tylko czy po takim wyjeździe chce Ci się jeszcze chodzić za kropkami w Polsce? Pewnie , że chce. Zupełnie inaczej się do tego podchodzi.Kropki w Polsce to jakby inne ryby dla mnie. PS. U nas rosną większe Edytowane 24 Marca 2016 przez hlehle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Piękne klimaty, piękne ryby, piękne emocje, piękna przygoda!... Gratuluję Daniel i podziwiam! (Zawsze myślałem, że tak daleko na południowej półkuli, to ludzie głowami w dół wiszą!... ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Daniel Zajebisty filmik....niesamowity klimat miejscówek...czekam na jakas fotorelacje z "widoczkami" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Daniel Zajebisty filmik....niesamowity klimat miejscówek...czekam na jakas fotorelacje z "widoczkami" Fotorelacja już była jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Faktycznie.....a myślałem , że to kolejna wyprawa ...oblukałem raz jeszcze ....."widoki" taaaakie , że mogłoby nie być ryb w rzece pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wyprawa marzenie na drugi a może i na koniec świata. Niesamowita sceneria ale to co uderza najbardziej to ilość ryb! Tam rzeczka musi być wybrukowana rybami. Niewyobrażalna sytuacja, gdzie w trzech rzutach masz trzy ryby... Nie wiem czy by mnie takie łowienie nie znudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Super film i super przygoda! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi