Krisu23 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Czy jest jakiś darmowy program konwerujący pliki MP4 z 120fps na 60fps. Pytam bo próbowałem nagrywać z GoPro w 120fps i mój komputer jest za słaby żeby coś takiego przemielić. Znalazłem jeden program - FaasoftVC ale niestety trialowa wersja ma ograniczenia konwertuje tylko część filmu i mam wrażenie, że wyraźnie pogarsza jakość nagrania. Może ktoś podpowie coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) http://www.adobe.com/pl/products/premiere.html Sciagnij sobie wersje probna za free Alternatywnie Wevideo lub Youtube Eedito - co praeda ja z nich nie koxystam bo ptogramy Adobe sa super ale do prostej edycji dafza rade. Edytowane 25 Marca 2016 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 U mnie coś takiego jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Uzywalem kiedys tego - jest bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ok dzięki popatrzę w domu bo na święta u rodziny jestem. Ictus mi nie chodzi o program o renderingu bo używam póki co vegasa, tylko o samą konwersję z 120 na 60 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) To mozesz tez zrobic w programie do renderingu np w Vegasie. Masz wtedy pewnosc ze jakosc bedzie super. Ja konwertuje w Affter Effect i jest super:) Edytowane 27 Marca 2016 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi