Skocz do zawartości
  • 0

Relacja z wrocławskiego zlotu JERKBAITłowców - "Konkurs XX-lecie Fishing Center”

admin

Pytanie

Cześć,

Człowiek (tj. wędkarz) istota społeczna – często unika towarzystwa, ale od czasu do czasu lubi nadgonić zaległości. Trzeci raz już zorganizowany został wrocławski zlocik forumowiczów jerkbait.pl. Pierwsze dwa były miłe, ale skromne zarówno pod względem składu jak i sponsorów. Ten w Lubiążu - trzeci już zlocik - zaskoczył w końcu frekwencją – zorganizowany pod nazwą Wrocławski zlocik JERKBAITłowców – przyciągnął 16 wędkarzy i nieco tylko mniej sponsorów.

Zapraszam do lektury reacji zlotu naszych forumowiczów. Zwłaszcza teraz, kiedy za oknami pada śnieg, warto poświęcić chwilę?na wspomnienia. Artykuł został przesłany na konkurs XX-lecie Fishing Center.

Zapraszam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Bardzo dobra relacja aż się chce powspominać :D Było super.Jeszcze raz dzięki Panowie za wspólne spotkanie.Mam nadzieję że na następnym zlociku rybki będą chciały bardziej współpracować :mellow:

Może tak jak Michał już pisał jakiś zlocik pstrągowy ? :mellow:

• 0

MichałR normalnie mi to z ust wyjąłeś:

@Analityk, @Slavobeer dobra robota! Fajnie poczytać i powspominać A może by tak się - już w Nowym Roku - na pstrągi jakieś wybrać wspólnie, w ciekawe jakieś miejsce z Whiskey i noclegiem?.

Ustalmy wspólnie jakieś ciekawe, rokujące nadzieję na spotkanie z kropkiem miejsce i zasuwamy. W jakiś weekend na pewno uda się zgrać na taki wypad. Z noclegiem na pewno nie będzie kłopotu, tyle tego jest do wyboru...

Ja flaszeczkę już mam.... B) Bo pewnie zimno będzie i trzeba się będzie jakoś rozgrzać... B)

Musimy chyba założyć jakiś nowy wątek, bo wyprawa na pstrągi nijak się ma do Odry w okolicach Wrocławia.

No chyba że nasi mentorzy z PZW Odrę nam zarybili kropkami

:lol:

• 0

Wreszcie miałem chwilę, by uważnie przeczytać, wcześniej tylko obejrzałem fotki. Czytało się świetnie, bo i lekko, zabawnie, przyjemnie napisane, bardzo udana relacja, czuć atmosferę zlotu, które nieudane chyba się nie zdarzają. Gratulacje! Z rybami jak na zlotowe warunki nie było najgorzej Jedno czego mi tylko zabrakło w artykule, to podpis z nickami Kolegów widocznych na wspólnym zdjęciu (część poznaję), a w samym zlocie mojej obecności na nim :D Mam nadzieję, że następnym razem, do Wrocławia nie tak daleko. A z Nowej Soli do domu, to już żabi skok B)

Pozdrawiam

Grzesiek

• 0

Hejka, dopiero teraz przeczytałem relacje - super! fajny zlocik.

Zauważyłem że przygotowujecie się na mały spływ, który miałby się zakończyć w mojej miejscowości. Super! :mellow: Jeżeli to wypali to proszę walić do mnie z pytaniami, może będę mógł coś pomóc np. w przygotowaniu miejsca na namioty itp.