Bolen30 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zepsuty chamulec nietyrkota przy dokrecaniu wypadła jakas mała czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 "chamulec"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 I w dodatku "nietyrkota" . To dziad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Znajdzie się część " bemdzie tyrkotać"Nie pomogę ,bo nie znalazłem i nie wiem co wypadło.... Edytowane 26 Marca 2016 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 pewnie brakuje Ci sprężynki i kawałek blaszki wygietej która "jezdzi" po zębatce i to trejkota albo samej blaszki wygietej chłopaki wiedza o co chodzi ale jak zawsze gniją ehh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Zepsuty chamulec nietyrkota przy dokrecaniu wypadła jakas mała czesc.zrób zdjęcie szpuli od spodu. Możesz podeprzeć się tym schematem bo nic innego w redzie nie ma Edytowane 27 Marca 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 spod spodu wszystko jest wypadła napewno sprezynka i cos jakby srucik tak mi się zdawało a wczesniej nie można było precyzyjnie ustawić chamulca.Dzieki za pomoc gdzie można nabyć te klamoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) spod spodu wszystko jest wypadła napewno sprezynka i cos jakby srucik tak mi się zdawało a wczesniej nie można było precyzyjnie ustawić chamulca.Dzieki za pomoc gdzie można nabyć te klamoty? Najpewniej hamulec się rozsypał, element nr. 3 z schematu, tam jest taki bolczyk o jakim wspomniałeś. Co do tego gdzie kupić to polecam napisać do Piotrka teamdragon@home.pl Edytowane 27 Marca 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Elementów "chamulca" to nawet Piotrek nie ma :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Elementów "chamulca" to nawet Piotrek nie ma :-)elementów nie ale cały hamulec możliwe że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 elementów nie ale cały hamulec możliwe że tak. Przemku całego "CHamulca" nie ma , ale moze Hamulec będzie miał.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Przemku całego "CHamulca" nie ma , ale moze Hamulec będzie miał.... :-)Wiem wiem nie czepiałem się już o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi