Przemek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam.Ostatnio trafiłem na nie.... http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/reaction-strike-fath ead-jr-g5-a21-p1306-k7266.htmlCzy to dobra propozycja na Bolenie?Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mam cala mase tych gum. Wygladaja w rzeczywistosci jeszcze lepiej niz na zdjeciu, jednak z ta ich skutecznoscia to wedlug mnie bywa srednio. Wiecej bran w tym roku mialem zdecydowanie na niewielkie wobki.Moze sa miejsca gdzie sie lepiej sprawdzaja, ale u mnie na odcinkach Odry, w szczegolnosci na przelewach male wobki, a nastepnie niewielkie obrotowki rzadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi