Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

sdd_ - piękne! Precyzyjnie zawiązane, dobre kolory. Sam chętnie bym przytulił kilka takich do pudełka! Tak trzymaj.

Nie wiem czy lipienie do nich nie będą chciały wychodzić...

A klenie i okonie z pewnością.

Brawo.

maqu77 - jak dla mnie, faktycznie ciut za długi. Ale nie ma problemu żeby przyciąć. Nawet nad wodą możesz go skrócić o centymetr. 

Będzie ładnie falował w wodzie. Udana mucha.

• Like 1

millku - brawo, świetna mucha.

Wrzuć go "pod strażnicę",  a powinien skusić się jakiś kropkowaniec. Często sprawdzał się tam perłowy kolor brzucha, taki jak w Twoim zonkerze. Nawet głowatki i szczupaki lubiały się nim zainteresować.

pisarz - ten ostatni z oczami jakiś taki nastroszono-zasępiony. Jak dla mnie ma "filozoficzny wyraz twarzy".

Pewnie zastanawia się co będzie trzeba kręcić następnego...lub w czyjej paszczy wyląduje.

• Like 1

Pierwszy zonker :) widzę sporo problemów ale padam już na pysk, jednak zdecydowanie łatwiejszy od cdc suchara. Jutro popróbuję pozamykać obie muszki... Zobaczymy :) Delektujcie się swoimi przy mojej ???? a i w końcu po 3 miesiącach zdjęcie w poziomie... No nic łyk jakiegoś 40% trunku i sleeping. Kolorowych wszystkim!

post-62298-0-99507000-1461183724_thumb.jpg

post-62298-0-59223300-1461183741_thumb.jpg

• Like 5

pisarz - toż to prawdziwa SZTUKA. Autoportret muchowy...cholera, że też wcześniej na to nie wpadłem!

Ale myślę, że nic straconego. Zacznę kręcić autoportrety i portrety innych wędkarzy (np. dama ze szczurem).

Bomba!

• Like 1

• Dodaj nową pozycję...