millku Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Oto i mój, trochę późno ale jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Na jakiś czas koniec przygody z futrem , od jutra nowa tura i nowe kłopoty . 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tylko na chwilę spuścić Was z oczu i co ??? Na ryby człowiek nie może pojechać ??? Wracam, a tu... Wysyp zonkerów! - który mnie bardzo cieszy. A teraz po kolei: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 sucharfishing - całkiem udany, fajne kolory. Taki oliwkowy zonker ze złotą lub pomarańczową główką robi czasem świetną robotę na OS Dunajec. Zawsze warto mieć w pudełku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 pisarz - no ten flagowiec bardziej przypadł mi do gustu, rybom pewnie też się spodoba. Oliwkowy również ładny. Co tu dużo pisać - "masz talent" ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 sdd_ - piękne! Precyzyjnie zawiązane, dobre kolory. Sam chętnie bym przytulił kilka takich do pudełka! Tak trzymaj. Nie wiem czy lipienie do nich nie będą chciały wychodzić... A klenie i okonie z pewnością. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Łagodny Bizon - bardzo ładne, udane zonkery. Ryby nie będą wdzięczne. Mogą Cię znienawidzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 daniel25 - świetny kudłacz. Lubię takie na końcu przyponu. Pstrągi też za nimi przepadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 maqu77 - jak dla mnie, faktycznie ciut za długi. Ale nie ma problemu żeby przyciąć. Nawet nad wodą możesz go skrócić o centymetr. Będzie ładnie falował w wodzie. Udana mucha. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 millku - brawo, świetna mucha. Wrzuć go "pod strażnicę", a powinien skusić się jakiś kropkowaniec. Często sprawdzał się tam perłowy kolor brzucha, taki jak w Twoim zonkerze. Nawet głowatki i szczupaki lubiały się nim zainteresować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 pisarz - ten ostatni z oczami jakiś taki nastroszono-zasępiony. Jak dla mnie ma "filozoficzny wyraz twarzy". Pewnie zastanawia się co będzie trzeba kręcić następnego...lub w czyjej paszczy wyląduje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 od jutra nowa tura i nowe kłopoty . pisarz - ten ostatni z oczami jakiś taki nastroszono-zasępiony. Jak dla mnie ma "filozoficzny wyraz twarzy". Pewnie zastanawia się co będzie trzeba kręcić następnegoMirek , bo to miał być autoportret . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addim Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 CześćLepiej późno niż wcale...Zonker gotowy Pozdrawiam 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Pierwszy zonker widzę sporo problemów ale padam już na pysk, jednak zdecydowanie łatwiejszy od cdc suchara. Jutro popróbuję pozamykać obie muszki... Zobaczymy Delektujcie się swoimi przy mojej ???? a i w końcu po 3 miesiącach zdjęcie w poziomie... No nic łyk jakiegoś 40% trunku i sleeping. Kolorowych wszystkim! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 pisarz - toż to prawdziwa SZTUKA. Autoportret muchowy...cholera, że też wcześniej na to nie wpadłem! Ale myślę, że nic straconego. Zacznę kręcić autoportrety i portrety innych wędkarzy (np. dama ze szczurem). Bomba! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 addim - zonker piękny, tylko tło za muchą trochę pstrokate. Ładnie zawiązany i uczesany. Jak z fabryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Nag - mucha całkiem udana. Nie musisz mieć kompleksów. Zobaczysz, że każdy kolejny zonker będzie prostszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Co prawda mój zonker nie ma nic wspólnego z white ale wstawiam bo dziś ostatni dzień co by zaliczyć I etap. Takie materiały miałem ale obiecuje, że jak ogarnę zamówienie na następne stepy to zrobię oryginała. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 siatkaz - step zaliczony. Mucha bardzo udana i fajna kolorystycznie. Białe nakręcisz sobie kiedyś do pudełka bo warto. Ale wiesz już jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Licus - całkiem niezły, choć osobiście dałbym trochę krótszy z tyłu. Zawsze można lekko dociąć pasek skóry, nawet już po skończeniu muchy i trochę skrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Wstawiam swojego, zrobionego jakiś czas temu i niestety na razie jedynego Dopiero majówka pozwoli na większą ilość treningu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millku Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Wzór ze stepa oddany to pomyślałem ,że coś jeszcze pokombinuje z królikiem co myślicie? Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez millku 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Moje warianty kręcone w delegacji 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 millku - fajne szaraki. Podoba mi się zwłaszcza ten z kudłatym tułowiem z rudego dubbingu. Będą robić robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi