Mirosław Pieślak Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Archanioł - świetne. Ten z oczami ma takie inteligentne spojrzenie... Jedne może wabić, choć inne będzie odstraszać intelektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Białek - dopracuj kształt tułowia. Rzuć okiem na wzór ze stepa. Do zdjęcia daj neutralne, jednokolorowe tło, mucha będzie lepiej widoczna (niebieskie, białe) i więcej światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Robota spowodowała, że wypadłem z obiegu, ale jeśli nie zostałem zdyskwalifikowany to dziś nadrobię. Nie wiem czy zonker w innym kolorze może być....., białego materiału nie mam. Mój jest z piżmaka w wersji "brown zonker". 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 robert.bednarczyk - mucha zawiązana dobrze. Sprawdzi się na Dunajcu bez wątpienia. Choć białe też by się przydały. Robert - na przyszłość postaraj się o neutralne, jednokolorowe, kontrastowe tło. Mucha będzie lepiej widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 robert.bednarczyk - mucha zawiązana dobrze. Sprawdzi się na Dunajcu bez wątpienia. Choć białe też by się przydały. Robert - na przyszłość postaraj się o neutralne, jednokolorowe, kontrastowe tło. Mucha będzie lepiej widoczna.Obiecuję, że się postaram, choć za diabła nie mam pomysłu na warsztat fotograficzny przy benchu,...... a rąk brakuje ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Tło przydaje się nie tylko przy zdjęciach. Samo kręcenie jest przyjemniejsze i mam wrażenie łatwiej o precyzję kiedy mam jedno kolorowe tło (dodam że mam lekką wadę wzroku i noszę okulary) dlatego na ramieniu lampy podwiesiłem niebieską piankę A4 i mam tło.Taki wniosek wyciągnąłem z filmów mcphail'a - wszystko dokładnie widać na tle jego niebieskiej koszuli ???? Edytowane 22 Maja 2016 przez Luka81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Pieślak Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Luka81 - jednorodne tło mniej męczy oczy, więcej widać i łatwiej się kręci. Wystarczy za imadłem umieścić właśnie piankę, kawałek kartonu itp. Kolor niebieski na tło jest bardzo uniwersalny i dobry zarówno do zdjęć jak i kręcenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBrzanka Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Czytam, że będzie aktualizacja wykonanych zadań a mój Zonker wsiąkł z powodu błędu strony, pozwalam sobie wstawić ponownie Ponieważ aktualnie mam unieruchomioną rękę, nie jestem w stanie nic więcej ukręcić i muszę zakończyć naukę w szkółce na zonkerze.Pozostałym Uczestnikom szkółki życzę wytrwałości :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Czytam, że będzie aktualizacja wykonanych zadań a mój Zonker wsiąkł z powodu błędu strony, pozwalam sobie wstawić ponownie Ponieważ aktualnie mam unieruchomioną rękę, nie jestem w stanie nic więcej ukręcić i muszę zakończyć naukę w szkółce na zonkerze.Pozostałym Uczestnikom szkółki życzę wytrwałości :) Grażynko , jako koledzy z jednej klasy , życzymy Ci jak najszybszego powrotu do pełnosprawności .Nasze grono pedagogiczne , narzuciło takie tempo nauki w szkółce , że zdążysz rękę wyleczyć i przejść pełny proces rehabilitacji , a my będziemy pewnie w połowie trzeciego etapu .Dasz radę nadrobić . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1741 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 W końcu miałem okazję przetestować swoje streamery kręcone wg tego wzoru. Wszystkie trzy kolory - biały, czarny i szary złowiły ryby!! jestem bardzo zadowolony i jednocześnie potwierdzam ich skuteczność Biały był tak agresywny, że nawet złowił kamień... )) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Umarło już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Umarło już?-Tak Tomku , pacjent zmarł. Miała być mowa pożegnalna , wieńce i.t.p. . A tymczasem odbył się tylko cichy pogrzeb. http://jerkbait.pl/topic/69697-czy-zaliczy%C5%82em-kurs-czyli-lista-wykonanych-zada%C5%84/page-2 Edytowane 3 Czerwca 2017 przez pisarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi