Voiteh Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 bazyloss tu masz Jantexy w rozmiarze które cię interesują:http://sklepdrapieznik.pl/sklep/957-agrafkii tu wersja z krętlikiem :http://sklepdrapieznik.pl/sklep/1308-kretlik-z-agrafka-strong-jantex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 ... przy kleniowaniu, korzystam ze spinwali no.20/2kg i sobie chwalę... miałem też te mocniejsze 20A/5kg i tu faktycznie był problem przy zakładaniu wabików (grubszy mało elastyczny drut + niewprawne paluchy i się człowiek męczy)... polecam te najdelikatniejsze - szczególnie do małych woblerków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Polecam Jantex...używam i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYT Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Do gumek - Axis size:000 - miękkie a jednocześnie super wytrzymałeWoblerki - Jantex 24 - większy problem z zapięciem ale szersze kolanko i woblerki swobodniej pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 A jak, z wytrzymałością węzła, na tym cieniuśkim krętliczku? Nie ukrywam, mam pewne problemy. Przypuszczam, że powinienem wiązać inaczej, niż zwykle.Ja używam takiego i wg. mnie jest ok. Tylko, że 2 razy przeplatam przez oczko. http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/2472/cms/szablony/6823/zdjecia/wezly9.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zależy co kto rozumie przez UL. U mnie to jest 0,8 gr i nie ma mowy o żadnych agrafkach, krętlikach i całej reszcie zbędnego złomu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Odradzam Dragony za miękkie i strasznie ciężko się je zapina. Za to wyroby Jantex godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Musze spróbować Jantexy zatem, skoro tyle ludzi je poleca. Mam kilka najcieńszych wolframikow Jantexa, zobaczymy jedna z agrafek z tego przyponiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja też chcę spróbować te Jan-Texy i przekonać się osobiście czy są tak dobre jak je wszyscy zachwalają i sam też je dzisiaj zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ja używam tez takich i są na razie ok:http://www.pirania-sklep.pl/akcesoria-spinningowe/agrafki-kretliki-kolka-lacznikowe/agrafki/micro---big-eye-snaps.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Z popularnych i ogólnie dostępnych mogę polecić Bushido rozm. 20 (w wersji z krętlikiem, który można zdjąć). Chyba najmniejsze i najcieńsze, a jednocześnie solidne i bezproblemowe przy zakładaniu przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Spróbuj Micro Snap od Spinwala No 1Ja jestemu zwolennikiem bezpośredniego wiązania do głowek ale w tym roku testuje Właśnie te Micro Snap przy łowieniu okoni główki 2-3g agrafki sprawdzają się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ale wypadł ci kiedyś? Podczas wędkowania? Tak - puściłem raz woblera z prądem rzeki właśnie z tego powodu, a drugi raz guma z główką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Tak - puściłem raz woblera z prądem rzeki właśnie z tego powodu, a drugi raz guma z główkąto nie fajnie. Dopytywałem, bo nie mam wiedzy i mnie się nie zdarzyło. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam,Osobiście od 2015 roku używam agrafek wykonanych z nierdzewnego bardzo wytrzymałego drutu. Dużą ich zaletą jest to, że przy dużym obciążeniu zaciskają się a nie rozpinają. Najmniejszy model ma długość 10 mm i idealnie pasuje do micro przynęt nie zakłócając ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam,Osobiście od 2015 roku używam agrafek wykonanych z nierdzewnego bardzo wytrzymałego drutu. Dużą ich zaletą jest to, że przy dużym obciążeniu zaciskają się a nie rozpinają. Najmniejszy model ma długość 10 mm i idealnie pasuje do micro przynęt nie zakłócając ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Spinki Spinwal nr 20 / 2kg. dużo wytrzymują, a jak się zaczynają rozginać to wystarczy dogiąć i dalej można używać.Wycholowałem dużo rybek i na żadnej nie rozgieły mi się, prędzej na zaczepach. Edytowane 28 Marca 2016 przez cinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 10mm to wciąż trochę duzo do mikroprzynet... Niedługo przetestuje "ósemki" Spinwale 8mm. Nigdy nie miałem tego typu kształtu agrafek, zobaczymy jak sie spiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Używam Jan-tex i lepszy nie znam.24-20 to xul i ul a 18-14 to już jest moc. Oczywiście trafiają się negatywne opinie ale ale od osób które np.założą agrafkę 24 do plecionki 15 lb i dziwi się że nie wytrzymała.Co do rozmiarów to na szybko mogę to wstawić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Też polecam agrafki jan tex. Mimo niewielkich rozmiarów bardzo wygodnie się je odpina, nawet przy niskiej temepraturze. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Jan-tex bardzo dobre agrafki, mocne, dobrze wyprofilowane, przerzuciłem sporo i jak dotąd nie znalazłem nic lepszego. Edytowane 28 Marca 2016 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Zobacz agrafki z Artrodu te które sami robią Edytowane 28 Marca 2016 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Używam wyłącznie agrafek Jan Tex i kompletnie nie widzę w nich słabych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dhj59 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Polecam JAN-TEX-y rozmiar 24 do wszystkich małych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 J/W polecam JAN-TEX nr 24. Używam tylko te do najmniejszych przynęt, bardzo dobre jakościowo, drucik cienki ale do zastosowań ul w sam raz. Agrafki długo zachowują swoją sprężystość. Używam ich nawet do microjigów pod białoryb bo na jako jedyne które miałem można je założyć (chodzi mi o oczko w hakach muchwych). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi