luk_gda Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) Będzie nagroda złotej łopaty za odkopanie wątku sprzed 2 lat przeczytałem że kiedyś wycofano micro przyponu o wytrzymałości 2.5kg, podobno były wadliwe i pekaly. Kupiłem kilka paczek takich przyponów, czy ktoś z Was ich używa? Edytowane 12 Lutego 2020 przez luk_gda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel131 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ja również odkopię temat. Do woblerów kleniowych 3-4cm który rozmiar spinki jantexa polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Wg mnie 22 będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Wg mnie 22 będzie ok.Kupiłem ostatnio 18 i są ogromne. Rozmiarówka z czapy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Hej, szukam dobrych wsuwek okoniowych. Kiedyś zamawiałem świetne wsuwki u Darka Lipki ale z tego co widzę, nie ma go już na forum. Czy możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca To ze Darka tu nie ma nie znaczy ze nie możesz zamówić. Działaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Świetna wiadomość, tylko nie mam kontaktu żadnego do niego. Mogę prosić o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Hej, szukam dobrych wsuwek okoniowych. Kiedyś zamawiałem świetne wsuwki u Darka Lipki ale z tego co widzę, nie ma go już na forum. Czy możecie coś polecić? 'Alternatywnie, gdybyś miał problem z zamówieniem, Spinwal też ma dobre agrafki typu wsuwka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Dzięki za namiar, te do 2 kg wyglądają tak samo jak te, które miałem od Darka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Świetna wiadomość, tylko nie mam kontaktu żadnego do niego. Mogę prosić o pomoc?Dariusz Lipka ma konto na facebooku. Ja właśnie tak zamawiałem agrafki z krętlikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi