antoni Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Witam wybieram sie na urlop nad przedstawione jezioro byłbym bardzo wdzięczny gdyby koledzy mający wiedzę na temat tego zbiornika dali znać co i jak w temacie łowienia z gumiaka na danym zbiorniku , czy troling jest dozwolony czy warto sie tam wodować czy moze jest to stara czasu.Z Gory serdecznie dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam . Edytowane 28 Marca 2016 przez antoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Myślę, że na te całe 8 ha wody (jeśli myślimy o tym samym jeziorze) wystarczy łódka którą można wyporzyczyć na campingu nad jeziorem. Z tego co wiem trolling nie jest zabroniony ale nie jest to akwen stworzony do trollingu - mała powierzchnia, płytko i masa grążeli. Ja bym wziął zdecydowanie top watery na szczupaka i odległościówkę na lina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 A jak to jeziorko stoi z szczupakiem mozna cos polowic czy raczej 30 cm pistolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Cięzko mi powiedzieć, łowiłem tam jedynie na spławik. Spinningistów widziałem więc szczupaki są (lub były), nie wiem natomiast w jakiej ilości i wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Wielkie dzieki kolego Pumba w ostateczności posplawikuje trochę albo ruszę na żarnowiec bo to chyba niedaleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi