Skocz do zawartości
  • 0

Humor wędkarski i nie tylko

Waci

Pytanie

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

moze nie do konca wędkarski ale jest tu wątek o gumach wiec...

gwoli scislosci dodam ze otrzymalem to 5 minut temu od kolezanki. zeby nie bylo ze to faceci tylko o jednym :mellow:

a tak przy okazji to ... szkoda ze nie podali adresu apteki

Do dziś pamiętam mój pierwszy raz z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w tych kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie i zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zwyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo... PUF, i było po sprawie...

Spojrzała się na mnie przerażona:

Jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?

Odpowiedziałem tylko No pewnie i podniosłem kciuk, by jej pokazać.

• 0

Siedzi dwóch kolesi w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy drechol, grube karczycho, złoty kajdan na szyi ... z dziewczyną siedzi

Jeden z tych kolesi do drugiego:

-Stary, założe sie z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace.

- No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego w glace.

Łysy sie odwraca, a koleś:

- Zbyszek, to Ty? A nie... To przepraszam...

Łysy:

- Żaden Zbyszek, k....a, dotknij mnie jeszcze raz to Ci j....e! .... i się odwraca.

Na to ten pierwszy koleżka do drugiego:

- Stary, zajebiście to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz.

- No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie ten drugi, wstaje i dupppp łysego w glace.

Łysy wkur....y się odwraca, a koleś:

- Zbyszek, no k....wa, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Zbyszek no nie pamiętasz mnie?

Łysy:

- K......wa, nie bylem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przy......dole, że się nie pozbierasz!

Zaczyna sie podnosić, żeby jeb...ć kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi:

- No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i oglądajmy...

Łysy niezadowolony idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu i siadają.

Pierwszy koleś znowu do drugiego:

- Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000 zeta, że go trzeci raz nie klepniesz.

- No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi.

Idzie do drugiego rzędu, staje za Łysym, bierze zamach i duuuuuuppppp łysego w glace ... az zadzwoniło!!!

Łysy sie odwraca wkur....y, a koleś:

- Zbyniu, to ja tam jakiegoś łysego w glace napier....m na końcu sali, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz!!!!

Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce:

TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY. Nie trwało długo, stanął przed nim Turek,

byczysko chłop:

- Ty, a w dziób chcesz?

- To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja.

Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu.

Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka.

- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.

- A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie

załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać

wszystkich swoich.

- Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy, wyciągając noże.

- I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin - zawsze

na strzelaninę przychodzicie z nożami...

I na koniec coś wędkarskiego:

dwóch muszkarzy łowi na przeciwko siebie, woda z hałasem przelewa się po kamieniach, jeden z wędkarzy krzyczy do drugiego:

- ta woda tu głęboka!!!

- to nie Oka to Dunajec - krzyczy drugi.

pierwszy długo się nie namyślając wcodzi na środek rzeki, wpada w dziurę, mało się nie utopił, wygramolił się wreszcie na brzeg, idrze się na drugiego:

- ja ci dam ku...rwa że do jajec