Mateush Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Dokładnie, ale nie wiem czy są dostępne w PL.http://vmcpeche.com/products/2x-strong-inline-barbless-trebleMoże ktoś się orientuje czy są dostepne w Polsce dokładnie te kotwiczki z linku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Może w Polfishing mają? A jak nie to możecie zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Odkopuję temat.Zamierzam pozmieniać kotwice w woblerach na bezzadziorowe z przyczyn kilku. Poproszę o poradę, jakich kotwic szukać, dotychczas nie zmieniałem kotwic ale już czas. Jacy producenci? Modele? Zależy mi na dobrych kotwicach do małych woblerów. Będę przezbrajał przynęty od smużaków do max 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Masz bardzo mały wybór jedyne co przychodzi do głowy to Owner 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Masz bardzo mały wybór jedyne co przychodzi do głowy to Owner no właśnie sam nic nie znalazłem ponad to, pytanie czy to dobre, czy gdzieś ktoś coś innego znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Są jeszcze Gamakatsu ale w Polsce chyba nikt ich nie oferuje oraz VMC tańsze i dostępne w PL. Ja się ratuję hakami od Stepanowa takimi co nie trzeba kółka łącznikowego dawać.Wracając do kotwic Owner to Owner drogo ale warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Ponoć w Phoenix Fishing miały być bezzadziorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Odkopuję temat.Zamierzam pozmieniać kotwice w woblerach na bezzadziorowe z przyczyn kilku. Poproszę o poradę, jakich kotwic szukać, dotychczas nie zmieniałem kotwic ale już czas. Jacy producenci? Modele? Zależy mi na dobrych kotwicach do małych woblerów. Będę przezbrajał przynęty od smużaków do max 5 cm. Może Owner ST-11 UL? Mają tak mały zadziorek, że wystarczy dogiąć go delikatnie i praktycznie znika. Do smużaków i małych wobków ideał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Może Owner ST-11 UL? Mają tak mały zadziorek, że wystarczy dogiąć go delikatnie i praktycznie znika. Do smużaków i małych wobków ideał. Też się nad nimi zastanawiałem ale mój pogląd na sprawę jest taki że jak jest zadzior to ma zostać. Na pewno też je przetestuję, bo wyglądają bardzo atrakcyjnie. Zamówiłem puki co Ownery stbl 15 BC, czyli te cieńsze bezzadziory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Czy zadziory na kotwicach mogą być zagięte czy muszą być trwale usunięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Najlepiej spiłować, lub wymienić na kotwice ew haki bezzadzorowe. Nie pozostawiasz wątpliwość co do dobrych intencji i odcinasz się od kombinatorów którzy celowo jedynie łamią lub przyginając tak żeby zachować właściwość zadzioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Dobrze przygięty zadzior spełnia swoją funkcję podobnie jak bez zadzior owe kotwiczki, haki.Testowane na własnej skórze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Dobrze przygięty zadzior spełnia swoją funkcję podobnie jak bez zadzior owe kotwiczki, haki.Testowane na własnej skórze Pełna zgoda, po przygięciu przejechać palcem pod włos i sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zawsze zostaje test koszulkowy - jak po dogięciu bez problemu się wbije wyjmie z T-shirta to jest OK - kiedyś tak na Małej Wiśle sprawdzali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Mój test polegał na wyciągnięciu kotwiczki z palca ????Poszło gładko i szybko. Dzięki temu poznałem sens kotwiczek i haków pzbawionych zadziorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Miałem ze 2-3 razy taki test z muchami - jak nie chciało mi się przenosić z miejsca na miejsce na zaczepie, tylko w palcach . Na szczęście, ponieważ na nokillach wymóg jest bezzadziorowych lub dogiętych, to od dłuższego czasu tylko na bezzadziorach mam muchy. Przy spinie, odpukać, na razie nic porządnie się nie wbiło - i niech tak zostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi