kryst Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Czy coś mi umknęło, czy zapadła WIELKA CISZA? Panie ADMIN, Remku Drogi, A kiedy mo?źemy się spodziewać? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja ju?ź zapłaciłem i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja tak samo l?źejszy i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dzisiaj wieczorem odbieram z druku. Niestety święta, święta i trudno było zamknąć to wcześniej. Jutro wysyłam pierwszą partię. Na razie otrzymałem płatności za 32 kalendarze. Jak tylko wyślę opublikuję listę os?łb - adresat?łw. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 20:10 - Właśnie przyjechały, jeszcze pachnące farbą Wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 21:00 - Odebrałem! Pakuję! Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nicki spisałem z konta bankowego. Szukajcie proszę siebie. Poni?źej lista potwierdzonych wpłat. Do tych os?łb kalendarze idą w weekend poleconym (mam nadzieję, ?źe wszyscy przesłali swoje adresy) Adamek 1Lukomat 3Tomy 1Marcin_K 1Przem 1Tomuś 1Krisu23 1Revizor 2Krzysiek 2Szwagier Janusz 2Okoń 1Termin 1Garowy 1Bajzi 1Tpe1 1Slawek_2348 1Jacek75 3Andy 1Ostry 1JakubS 1Metr 1Mons 1Wisni@ 1HM62 1Godski 1Milupa 2Superuszy 1WhiteWillow 1Lisu 2Logan 1Dawm84 1Karuzo27 1Jerry 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 i oczywiście ... laureaci - te?ź wysyłam pierwszą transzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Panowie, proszę?o przysłanie swoich namiar?łw do wysyłki - adres mailowy podany był w prywatnej wiadomości: Szwagier JanuszHM62GodskiLisuDawm84 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 1:15 właśnie wr?łciłem z nocnej poczty <_< - pierwsza transza została wysłana, jutro reszta Osoby, kt?łre otrzymały proszę o wpisywanie się do wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16813&am p;am p;start=0& PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 To przynajmniej byłeś na Świetokrzyskiej Dzieki za trud i zn?łj kt?łry wkładasz ku uciesze gawiedzi.Ja po wyprowadzce z W-wy ponad 10 lat temu nie miałem okazji być na tamtejszej poczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 WItam serdecznie, Troszke sie widze sp?łźniłem z zam?łwieniem kalendarza.Czy jest jeszcze szansa na dom?łwienie czyt. wyczyszczenie do cna magazynu ? PS. Czystych i owocnych w?łd w nowym roku ?źycze Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 To przynajmniej byłeś na Świetokrzyskiej Dzieki za trud i zn?łj kt?łry wkładasz ku uciesze gawiedzi.Ja po wyprowadzce z W-wy ponad 10 lat temu nie miałem okazji być na tamtejszej poczcie. Tak, tak A dzisiaj od rana reszta. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 WItam serdecznie, Troszke sie widze sp?łźniłem z zam?łwieniem kalendarza.Czy jest jeszcze szansa na dom?łwienie czyt. wyczyszczenie do cna magazynu ? PS. Czystych i owocnych w?łd w nowym roku ?źycze Tomek Dopiszę Ciebie do listy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Panowie, proszę?o przysłanie swoich namiar?łw do wysyłki - adres mailowy podany był w prywatnej wiadomości: Szwagier JanuszHM62GodskiLisuDawm84 PozdrawiamRemekWitamNamiary wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, Ju?ź wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawm84 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja r?łwnie?ź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Remku wysłałem sw?łj adres do wysyłki na podany adres e-mail ale wiadomość wr?łciła spowrotem jako spam.Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Remku wysłałem sw?łj adres do wysyłki na podany adres e-mail ale wiadomość wr?łciła spowrotem jako spam.Co dalej? Na priva poproszę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Szagier JanuszLisu proszę o przysłanie adres?łw!!! Pieniądze na koncie mam ale nie wiem gdzie wysłać. Wysłane (część dzisiaj - wtorek): AdamekLukomatTomyMarcin_KPrzemTomuśKrisu23RevizorKrzysiekOkońTerminGarowyBajziTpe1Slawek_2348Jacek75AndyOstryJakubSMetrMonsWisni@HM62GodskiMilupaSuperuszyWhiteWillowLoganDawm84Karuzo27JerryJackybrownRemekAndrzej LipińskiZanderixBalooWujekPiwolukaKamilZMefistofishingMariano ItalianoTomi101 Odbi?łr włany i zapłacone:KrystPampi Czekam na wpływ pieniędzy na konto (zadreklarowane na maila wpłata):GrzechoWardekSiksaDaniel WirekPlatynowłosyPapi83 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 I ostatnia wiadomość. Kalendarzy zostało bardzo niewiele (około 10 szt). Jeśli nie znaleźliście się na powy?źszej liście a chcecie dokonać zakupu proszę?o napisanie do mnie na adres e-mail: kalendarz2011@jerkbait.pl z prośbą o rezerwację i jej warunki. Koniecznie! Nie jestem bowiem w stanie jednocześnie koordynować maili, priv?łw i maili na prywatnym koncie. Przyjmuję tylko na w/w adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yacaré Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Sorry, ze dopiero teraz - potwierdzenie przelewu poslalem na priva.Reszta wg. podanej procedury.Dzieki! Pozdrawiam --Yacar?-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kryst
Czy coś mi umknęło, czy zapadła WIELKA CISZA?
Panie ADMIN, Remku Drogi,
A kiedy mo?źemy się spodziewać? <_<
Top użytkownicy dla tego pytania
23
10
5
4
Popularne dni
16 Gru
24
17 Gru
12