benjam87 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 kurczę mija 8 dni od hasła kto zrobi Shada a Paweł zapodaje gotowe prototypy które za kolejne 2 dni będą posiadały lepsze cechy użytkowe od oryginału bo Pan Paweł usiądzie, pomyśli i zaraz jego wizje przemienią się w produkt!!! Szacunek i czekam na jakiś projekt np. wobler/jerk edycja jerkbait Kurczę tak mnie to nakręca żeby samemu zejść do piwnicy i podłubać...ach niestety mam teraz kilka ważniejszych spraw i dłubanie niestety musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak sądzisz Paweł, na jaką głębokość mogą schodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Pewnie troszkę zejdą . To są woby tonące zatem głębokość ich pracy będzie uzależniona od długości linki . Można też będzie opuścić woba na luźnej lince i zacząć trolowanie od glębszej warstwy wody . Jak robiłem testy z mostu to i tak musiałem kij unosić do góry abym widział wobki pod powierzchnią wody bo ładnie się wcinały . Wystarczy sobie wyobrazić , że stałem ładnych kilka metrów nad lustrem wody , kąt linki był stosunkowo duży a wobki ciągnęły pod wodę . No niestety teraz nie mam gdzie sprawdzić co one wyprawiają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Pawel, faktycznie pracochlonne te fakturki skory ktore zafundoales tym 12tkom. wygladaja ciekawie a drobniejsza praca tez bardzo dobrze brzmi doceniam kunsztownosc pracy, ale dla mnie kolorystyka...to pozostawiam Twojemu kunsztowi - moje ryby i tak ich nie widza oczami przed braniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Czyniac wstepne podsumowanie otwartego przeze mnie watku o tych szadach 12tkach chcialbym zapowiedziec informacje z testow polowych jakie odbeda sie juz w marcu. 2 woblery sa w drodze do mnie. Potestuje, podziele sie wrazeniami Dziekuje za gotowosc do pomocy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Maly update w tym watku : woblery dotarly, wygladaja naprawde obiecujaco. Szczegolnie dobre wrazenie na suchu robi czarnuch. Juz zostaly wyposazone w kolka i kotwice adekwatne do przewidzianych zdobyczy Wiesci z pola walki juz w przyszlym miesiacu! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Czekamy Guzu na jakieś porządne wąsate, Paweł będzie miał nielada satysfakcję jak wrzucisz zdjęcia ładnych kijanek z jego wobkami w paszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Czekamy Guzu na jakieś porządne wąsate, Paweł będzie miał nielada satysfakcję jak wrzucisz zdjęcia ładnych kijanek z jego wobkami w paszczy Porzadne czy nieporzadne - to nie ja wybieram, ktory chyci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Jak teraz podobają się wobaski ? Pawle jesteś genialny Ten Shad Rap jest najlepszym z moich killerków na irlandzkie szczupaki. Kolor jaki używałem to przede wszystkim goldfish. Wobler ten miał przez sezon 2009 i 2010 większy przebieg szczupaków niż chyba wszystkie pozostałe wobki w moich pudłach a posiadam kilkadziesiąt rapali, salmo, hybryda wobller itp. Mam takie pytanie, czy masz jeszcze takie 12-tki? Z chęcią bym od Ciebie odkupił. A jakby była możliwość to bym nawet taką 15-tkę łyknął Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No tak , pewnie za jakąś chwilę ktoś będzie chciał shada dwudziestkę . Na razie nie mam żadnych zapasów dwunastek . Muszę zrobić 2 pod skórę i jeszcze 2 dwunastki w folii alu . O piętnastkach jeszcze nie myślałem ale wszystko do zrobienia jest możliwe , tylko trzeba czasu a mam go niewiele . Teraz skupiam się nad pewnym szczupaczkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Prawdę mówiąc Shad dwudziecha brzmi słodko im większa przynęta tym lepsza ja dopiero 20-go lutego wracam do Irlandii do mojego warsztatu w apartamencie i bede mógł coś postrugać no ale wtedy w końcu będę miał dobry lakier, impregnat itp.Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Skupiaj sie skupiaj bo szczupaki juz SKUPIONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 tym trochę brakuje ale nie wiele mają 19cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ciekawe ile zejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 na szczęście ciekawość sam zaspokoisz stawiam 6-8m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_755 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No ładnie Ci one wyszły. Jestem ciekaw czy zejdą na taką głębokość Jeśli tak to trzeba będzie dla mnie zrobić następne wiadro takich oto przynęt Bardzo fajne Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 całkiem możliwe że zejdą jeszcze głębiej ale nie chciałem nic mówić.taka mała niespodziewanka miała być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ja obstawiam, że Shad Rap na dłuższym dyszlu zejdzie głębiej niż 8m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi