Skocz do zawartości
  • 0

Test merytoryczny

tomi78

Pytanie

Zanim staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami telefonów ludzie spotykali się w żeby móc ze sobą porozmawiać .Potem nadeszła wielkopomna chwila i przyszła era telefonów więc po co się spotykać skoro można zadzwonić ale człowiek jest z natury leniwy i poszedł o krok dalej SMS bo po co tracić cenne minuty jak można napisać i mieć sprawę z głowy .I wreszcie nastała era internetu wszystko stało się łatwiejsze już nie trzeba pisać elaboratów smsowych wystarczy jedno kliknięcie LIKE i po sprawie .

Jerkbait poszedł o krok dalej co prawda  like jest do przyjęcia ale treść postów musi być merytoryczna tzn  post musi się spodobać moderatorowi .Dlatego myślę że dla sprawniejszego działania forum powinien być dział gdzie wkleja się proponowany post i po cenzurze i akceptacji można ten wartościowy post wkleić .

Jestem na tym forum ponad 10 lat i to co jest teraz to już jest jakaś psychoza weryfikowanie postów  przez widzimisię albo nie .Jestem na tym forum ponad 10 lat i widzę tu przez ten czas działania bardzo zbieżne z działaniami naszej władzy podporządkowanie i układ zero jedynkowy ale jesteś z nami albo przeciwko nam.Smutne jest to że nawet na forum wędkarskim nie można poczuć chociaż odrobiny wolności słowa .

Nie wiem jak długo będzie ten post ale przy tak aktywnej inwigilacji daję mu max 10 minut .To tyle z mojej strony .

Pozdrawiam serdecznie wszystkich normalnych Tomek .

• Like 14

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

radekguz - tak musisz mieć jakiś staż.

Zaznaczę, że jak będziesz miał jakiś "starz" , to i tak dupa :D

Nie jest to prawdą.

http://jerkbait.pl/topic/63348-nowe-zasady-funkcjonowania-giełdy-jerkbaitpl/?p=1852945

Nabijanie postów nie jest już konieczne.

• Like 1

• 0

Nie jest to prawdą.

http://jerkbait.pl/topic/63348-nowe-zasady-funkcjonowania-giełdy-jerkbaitpl/?p=1852945

Właśnie wskazany post świadczy o tym, że staż jest konieczny ;) Dokładnie ten fragment:

"Od dnia wejścia w życie niniejszego regulaminu (16.09.2015r) do korzystania z Giełdy uprawnieni są Użytkownicy zarejestrowani na portalu jerkbait.pl dłużej niż 30 dni."

• 0

Mój post nie dotyczył stażu, a dalszej części wypowiedzi @chojny83, tej o dolnej części pleców. 

Wyraźnie zaznaczyłem, iż nabijane za wszelką cenę posty nie są już wyznacznikiem jakości, dopuszczającym na giełdę. O samym stażu, jako oczywistości, nie wspomniałem. Jak widać, niesłusznie B)

• Like 1

• 0

Nie jest to prawdą.

Dziękuję, bo nie mogłem właśnie zaczaić, czy dotyczy to tylko ogłaszających się, czy również chcących coś kupić, ja na ten czas zaliczam się do tych drugich.

Edytowane przez radekguz

• 0

Wyraźnie zaznaczyłem, iż nabijane za wszelką cenę posty nie są już wyznacznikiem jakości, dopuszczającym na giełdę.

Temat wątku jest można odnieść wprost do wpisów niektórych użytkowników. :) Test merytoryczny oblany.

W takim razie do kiedy nabijane za wszelką cenę posty były jakimkolwiek wyznacznikiem jakości? :)

Edytowane przez Sławek.Sobolewski

• 0

Temat wątku jest można odnieść wprost do wpisów niektórych użytkowników. :) Test merytoryczny oblany.

W takim razie do kiedy nabijane za wszelką cenę posty były jakimkolwiek wyznacznikiem jakości? :)

Sławku, nigdy.

Dlatego redakcja portalu zrezygnowała z wymogu jakichkolwiek postów jako warunku dopuszczającego na giełdę. Dlatego też i porządki w "rybnych" tematach "Wieści z nad wody". Bo nie o ilość, ale o jakość tego, co zostaje starania idą. By uniknąć spamu, zbędnych ozdobników, hejtu i "off topowych" dysput. Poprzedni zapis regulaminu, mówiący o minimum trzydziestu postach jako warunku dopuszczającym do giełdy, sporą ilość takiego śmiecia wygenerował. Wbrew woli pomysłodawców takiego zapisu. Ot, wynik zderzenia wiary w szlachetność postaw (coś - za coś) w zderzeniu z cwaniakami (coś - za nic). 

Ale o tym, jako wieloletni forumowicz, doskonale wiesz. 

• Like 3